شهرک تخصصی تولید تجهیزات خورشیدی راه‌اندازی می‌شود

Indonesia Berita Berita

شهرک تخصصی تولید تجهیزات خورشیدی راه‌اندازی می‌شود
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 68 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 31%
  • Publisher: 63%

مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان پیشگام در صنعت انرژی خورشیدی در ایران از راه‌اندازی فاز دوم طرح تولید سلول خورشیدی با ظرفیت تولید ۱۳۵۰ مگاوات در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش ایسنا، رضا محمدصادق، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید داخل در سال‌های اخیر به اهمیت جلوگیری از ارزبری واردات پرداخت و اظهار کرد: ما در شرکت، به دنبال ارائه راهکارهایی هستیم که نه تنها به نیازهای روز جامعه پاسخ دهد، بلکه به تقویت برندهای داخلی و افزایش اعتماد به محصولات بومی نیز کمک کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۳ در مجموع قریب به ۴۰۰ مگاوات پنل خورشیدی ثبت سفارش شده که این نیاز کاملا می‌توانست توسط تولیدکنندگان داخلی پاسخ داده شود. با سوق دادن مشتریان این سفارشات قطعا میزان ارزبری برای پنل خورشیدی نیروگاه‌ها حداقل تا ۴۰ درصد کاهش می‌یابد؛ حمایت از تولیدکنندگان توسط بدنه حاکمیتی موجبات کاهش ارزبری پروژه‌های نیروگاهی، اشتغال‌زایی، توسعه صنعت تجدیدپذیر و به طبع آن افزایش استقلال انرژی را فراهم می‌آورد.

محمدصادق گفت: این کارخانه در سال ۱۴۰۰ به امکان تولید سلول‌های PERC و BSF با ظرفیت ۱۵۰ مگاوات سالانه دست یافت. فاز دوم تولید سلول خورشیدی نیز با ظرفیت تولید ۱۳۵۰ مگاوات در سال ۱۴۰۴ راه‌اندازی خواهد شد. این کارخانه با بهره‌گیری از جدیدترین فناوری‌ها و تجهیزات، به تولید سلول‌های TOPCON با راندمان ۲۵.۲ درصد می پردازد و به عنوان تنها مرکز تولید سلول‌های خورشیدی پیشرفته در کشور شناخته می‌شود.

به گفته این فعال فناور، این پروژه نه تنها به تأمین نیازهای داخلی کمک می‌کند، بلکه به عنوان یک مرکز صادراتی برای محصولات انرژی خورشیدی ایرانی به بازارهای منطقه نیز عمل خواهد کرد.وی ضمن اشاره به اینکه این شرکت به طور منظم و به‌روز، روند توسعه صنعت و بازار فتوولتائیک را بر اساس ترندهای جهانی رصد می‌کند، ادامه داد: طبق بررسی‌های به عمل آمده، طی سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ سلول‌های type-P سهم عمده‌ای در تولید پنل‌های خورشید داشتند. با این حال، در سال ۲۰۲۳ شاهد کاهش مصرف این نوع سلول‌ها بودیم.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

لزوم ایجاد شهرک صنعتی تخصصی کفش در البرزلزوم ایجاد شهرک صنعتی تخصصی کفش در البرزرئیس اتحادیه کیف و کفش کرج گفت: ایجاد شهرک صنعتی تخصصی تولید کفش در استان باعث تقویت اشتغال و رونق بازار آن می‌شود.
Baca lebih lajut »

ژاپن اولین راکتور همجوشی حالت پایدار جهان را راه‌اندازی می‌کندژاپن اولین راکتور همجوشی حالت پایدار جهان را راه‌اندازی می‌کندژاپنی‌ها در حال راه‌اندازی اولین راکتور همجوشی حالت پایدار جهان هستند که پیش‌بینی می‌شود این راکتور ظرفیت تولید برق اولیه بین ۵۰ تا ۱۰۰ مگاوات داشته باشد.
Baca lebih lajut »

افزایش ۲۶۰ مگاواتی تولید واحدهای بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکاافزایش ۲۶۰ مگاواتی تولید واحدهای بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکابا اجرای برنامه­‌های رفع محدودیت تولید و راه‌اندازی تمامی پمپ‌های آب دریا، قابلیت تولید عملی واحدهای بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا نسبت به ۲ سال گذشته، ۲۶۰ مگاوات افزایش یافت.
Baca lebih lajut »

نیاز خودروسازان در فولاد مبارکه تامین می‌شودنیاز خودروسازان در فولاد مبارکه تامین می‌شودمدیر واحد متالوژی و روش‌های تولید فولاد مبارکه گفت: نیاز خودروسازان در فولاد مبارکه تامین می‌شود.
Baca lebih lajut »

راه‌اندازی نخستین شهرک فناوری صنایع شیمیایی کشور در شیرازراه‌اندازی نخستین شهرک فناوری صنایع شیمیایی کشور در شیرازمدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از راه‌اندازی نخستین و تنها شهرک فناوری صنایع شیمیایی کشور در شیراز خبر داد.
Baca lebih lajut »

راه‌اندازی ۱۴۴ نیروگاه خورشیدی توسط مددجویان کمیته امداد در استان مرکزیراه‌اندازی ۱۴۴ نیروگاه خورشیدی توسط مددجویان کمیته امداد در استان مرکزیمدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: در راستای توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد، ۱۴۴ نیروگاه انرژی خورشیدی خانگی در استان از سال گذشته تاکنون راه اندازی و به شبکه برق کشور متصل شده است.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 06:25:33