حسن روحانی، رئیسجمهور ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم، در بیانیهای به مناسبت انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری، سؤالات دهگانهای را به عنوان «ملاک انتخاب رئیسجمهور» مطرح کرده است.
حسن روحانی ، رئیسجمهور ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم، در بیانیهای به مناسبت انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری، سؤالات دهگانهای را به عنوان «ملاک انتخاب رئیسجمهور» مطرح کرده است. حسن روحانی ، رئیسجمهور ایران در دولتهای یازدهم و دوازدهم، در بیانیهای به مناسبت انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری، سؤالات دهگانهای را به عنوان «ملاک انتخاب رئیسجمهور» مطرح کرده است.
اینک در این برهه خطیر تاریخی، وظیفه کارشناسان و فعالان سیاسی و اقتصادی و فرهنگی است که دانش و تجربه خویش را در اختیار مردم بگذارند و آنان را در این انتخاب سرنوشتساز یاری دهند. در جمهوری اسلامی ایران، به موجب اصل یکصد و سیزدهم قانون اساسی، «رئیسجمهور پس از مقام رهبری عالیترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیماً به رهبری مربوط میشود، بر عهده دارد».
در عرصه انتخاب بالاترین مقام اجرائی کشور، احراز صلاحیتهای عمومی از جمله التزام عملی به اصول دینی و سیاسی نظام ـ که از شرایط لازم تقبل هر مسئولیت اجتماعی است ـ کفایت نمیکند؛ بلکه فردی که خود را شایسته این سمت میداند، به جای شرکت در مسابقه تظاهر به شرایط حداقلی، باید برای مردم ثابت کند که دانایی و توانایی حل مسائل اساسی کشور را دارد. در حال حاضر مشکل اصلی مردم، گرانی کمرشکن و رشد ناچیز اشتغال در سالهای اخیر است که در افزایش «شاخص فلاکت» در سالهای اخیر نمایان شده است.
۳) لازمه رشد سرمایهگذاری و جلب مشارکت مردم، تسهیل فضای کسب و کار برای رقابت مولّد در اقتصاد است که به افزایش کیفیت و کاهش قیمتها میانجامد و این مستلزم حذف رانتها و امتیازات مالیاتی نهادها، شفافسازی جهت مبارزه با فساد و خارج شدن نهادهای نظامی و امنیتی از حوزه اقتصاد است. رئیسجمهور آینده برای سالم و رقابتی شدن اقتصاد، چه خواهد کرد؟
۶) مردم از سقوط ارزش پول ملی و اضطراب مستمر همه اقشار برای حفظ قدرت خرید خود بسیار ناراضیاند و آن را ناشی از ضعف در صادرات و منفی شدن تراز تجارت غیرنفتی کشور و کاستی در درآمدهای ارزی کشور میدانند و چند نرخی بودن ارز را سرچشمه رانت و فساد و انحراف منابع کشور میبینند و اصلاح قانونمند سیاستهای تجاری و ارزی دولت را خواستارند. رئیسجمهور آینده برای اصلاح سیاستهای پولی و ارزی چه خواهد کرد؟
۹) مردم ما جمهوری اسلامی را در کنار شعار استقلال و آزادی شناختند و پذیرفتند. تأمین آزادیهای مدنی مردم تنها با قانونمداری امکانپذیر است و رفتارهای خودسرانه و تحمیلهای غیرقانونی و سلب حقوق افراد و جمعیتها، بیشترین لطمه را به حمایت و مشارکت مردم وارد آورده است. رئیسجمهور برای تضمین آزادیهای مدنی چه خواهد کرد؟
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
کارنامۀ ۳۴ ماهۀ یک ریاستجمهوری ناتمامگروه دادهکاوی رادیوفردا با بررسی شاخصها و آمارهای رسمی نگاهی انداخته است به کارنامۀ ریاستجمهوری ۳۴ ماهۀ ابراهیم رئیسی: از شتاب گرفتن احکام اعدام در ایران تا سقوط ارزش پول ملی.
Baca lebih lajut »
سیب سرخ سیاست ، کودکان کار و انتخابات ریاست جمهوریمحمد لطفی عضو سابق مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک و فعال مدنی در یادداشتی با اشاره به انتخابات ریاستجمهوری به حذف مساله کودکان کار از برنامه ۵ ساله هفتم پرداخته است.
Baca lebih lajut »
جداول پخش برنامههای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری/ تصویرجداول پخش برنامههای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از رسانه ملی مشخص شد.
Baca lebih lajut »
صف ۷۰ نفره نمایندگان برای عضویت در ۴ کمیسیون/ ۳ کمیسیون اقبالی برای عضویت ندارندسخنگوی هیأت رئیسه مجلس از تقاضای تعداد زیادی از نمایندگان برای عضویت در کمیسیونهای برنامه و بودجه، نیرو، صنایع و معادن و امنیت ملی خبر داد.
Baca lebih lajut »
صف ۷۰ نفره نمایندگان برای عضویت در ۴ کمیسیون/ ۳ کمیسیون اقبالی برای عضویت ندارندتهران- ایرنا- سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از تقاضای تعداد زیادی از نمایندگان برای عضویت در کمیسیونهای برنامه و بودجه، انرژی، صنایع و معادن و امنیت ملی خبر داد.
Baca lebih lajut »
آغاز چهارمین روز ثبت نام از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوریبا آغاز چهارمین روز ثبت نام از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری داوطلبان فقط ظرف امروز و فردا فرصت دارند تا شانس خود برای حضور در این رقابت را امتحان کنند.
Baca lebih lajut »