تهران- ایرنا- سلامت روان جامعه تحت تاثیر مسائل مختلف میتواند دچار مشکل شود، اما نمیتوان گفت که وضعیت بیماریهای روانی در کشور ما با سایر کشورها متفاوت است و در این زمینه دو نکته مهم باید مد نظر نظام سلامت قرار بگیرد که شامل ارتقای سواد سلامت جامعه و برنامهریزی بر اساس نیازهای روز است.
انگهای اجتماعی درباره اختلال روانی در ایران و جهان وجود دارد؛ اما با قاطعیت میتوان گفت که سواد سلامت مردم درباره اختلالهای روانی پایین است و به طور مثال نمیدانند در صورت بروز چه علائمی و چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم. هرچند پس از دوران کرونا به دلیل بروز اضطرابها و تشدید اختلالهای روانی در افراد، تا حدودی انگ مراجعه به روان شناس از بین رفت، اما همچنان بخش بزرگی از جامعه چنین نیازی در خود حس نمیکنند.
آهنگری با اشاره به تاثیر تحصیلات در بروز اختلالهای روانی میگوید: از نظر سواد و تحصیلات نیز بر اساس آمارها، ۱۲.۸ درصد اختلالهای روانی در افراد بی سواد وجود دارد. همچنین در مشاغلی مانند روان پزشکی، روان شناسی، مددکاری و پزشکی نیز بهتر است قبل از ورود افراد به این شغلها، آمادگیهای شخصیتی و روان شناسی بررسی شود؛ زیرا پس از ورود به این شغلها، به دلیل اضطرابهای فراوان شغلی، توان افراد برای ادامه کار گرفته میشود.
مسائل سلامت روان کشورهای در حال توسعه مشابه یکدیگر است. اگر کشوری دچار رکود اقتصادی یا افزایش بیکاری باشد، احتمال افزایش اختلال روان وجود دارد؛ اما منظور این نیست که میتواند به صورت انفجاری افزایش پیدا کند. حتی وقتی رشد اقتصادی وجود داشته باشد نیز ممکن است اختلالهای روانی افزایش پیدا کند. این نزولی بودن به دلیل ارائه آمار نادرست نیست؛ نکته اینجاست که سایر کشورهای منطقه اصلا هیچ آماری ارائه نمیدهند و آیا واقعا آمارهای آنها در سازمان جهانی بهداشت درست است؟ ایران یکی از کشورهایی است که دادههای مربوط به خودکشی را جمع آوری میکند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
سلامت؛ کلید موفقیت دولت چهاردهموزیر پیشین بهداشت گفت: سلامت می تواند کلید موفقیت دولت چهاردهم باشد بنابراین وزارت بهداشت باید خیلی قویریال مستحکم و با برنامه باشد.
Baca lebih lajut »
خیرین نقش پررنگی در توسعه کمی و کیفی خدمات سلامت کشور دارندمدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: خیرین نقش پررنگی در توسعه کمی و کیفی خدمات سلامت کشور دارند و میتوانند کمکهای بسیار خوبی در رسیدن به اهداف نظام سلامت ارائه کنند.
Baca lebih lajut »
اختلالات «اضطرابی» و «خلقی» بیشترین مشکل جامعه هدف بهزیستیمدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خدمات این دفتر را در حوزه سلامت روان و مشاوره تشریح کرد.
Baca lebih lajut »
طرح سلامت روان برای مددجویان کمیته امداد در سراسر کشور اجرا میشودمجتبی احمدلو، مدیرکل بهداشت، بیمههای اجتماعی و درمان کمیته امداد، از اجرای طرح سلامت روان برای مددجویان تحت پوشش این نهاد در سراسر کشور خبر داد.
Baca lebih lajut »
گسترش خطوط تلفن اضطراری و مراکز سلامت روان ضروری استمعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور بر ضرورت گسترش خطوط تلفن اضطراری و مراکز سلامت روان در سراسر کشور به خصوص این شهرستان تأکید کرد.
Baca lebih lajut »
بهورزان پایه سلامت کشور هستند / ضرورت بهبود معیشت کادر سلامتوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهورزان را پایه سلامت کشور عنوان و بر تکریم و بهبود معیشت کادر سلامت، تاکید کرد.
Baca lebih lajut »