افغانستان با یک بحران انسانی بزرگ مواجه است. ۹۰ درصد از جمعیت زیر خط فقر زندگی میکنند. بیکاری در سرتاسر کشور به خروج هزاران افغان در سالهای اخیر دامن زده است. سازمانهای کمکرسانی نگرانند که ورود پناهندگان ممکن است به بیثباتی بیشتر کشور منجر شود.
رحمتالله ۴۶ سال به عنوان پناهنده افغان بدون مدارک قانونی در پاکستان زندگی میکرد. او در استان خیبر پختونخوا در شمالغربی این کشور به خوبی جا افتاده بود و سالها آنجا را وطن خود میدانست.پس از آنکه مقامهای پاکستانی برای پناهجویان فاقد مدارک قانونی مهلتی تعیین کردند تا کشور را ترک کنند، او و هزاران افغان دیگر مجبور به بازگشت به وطن خود شدند.
نورنما تعریف میکند که چگونه به اجبار از پاکستان اخراج شد: «آنها ما را زدند و از کشور بیرون کردند. به خواست خودمان نبود.» رحمتالله میداند که خانوادهاش با فقر، بیسرپناهی، بیکاری، گرسنگی و عدم دسترسی به مدرسه برای دختران نوجوانشان مواجه خواهند شد. خانوادهاش چارهای جز پذیرش سرنوشتشان ندارند.بیش از ۴ میلیون افغان در پاکستان زندگی میکنند و بر اساس آمار رسمی، ۱/۷ میلیون نفر از آنها، از جمله خانواده رحمتالله، فاقد مدارک قانونی هستند.
وقتی رزینا به افغانستان بازگشت، جایی برای رفتن نداشت. بستگانش به او اجازه دادند تا چادری در حیاط پشتی خانهشان برپا کند. هنگام دیدار با او در یکی از حومههای دورافتاده شهر جلالآباد، متوجه شدیم که در باغچه خانه سه چادر وجود دارد که بین چهار خانواده دیگر به اشتراک گذاشته شده است. آقای جمال میگوید: «در شرایطی که بحرانهایی مانند غزه، اوکراین، سودان و دیگر نقاط جهان وجود دارد، ما در دورهای هستیم که تمایل و بودجه اهداکنندگان کاهش یافته است.»بازمحمد عبدالرحمان، مدیر پناهندگان طالبان در ننگرهار، میگوید برای مدیریت سیل گسترده پناهندگان از پاکستان، آنها تا سالها نیاز به کمک و حمایت دارند.آقای عبدالرحمان میگوید: «حدود ۶۰ یا ۷۰ سازمان با ما همکاری میکنند. فهرست آنها طولانی است و کمکهای زیادی میشود، اما این کافی نیست.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
گردن نوجوان افغان زیر زانوی پلیس ایرانویدیویی از خانواده نوجوان افغان که با خشونت شدید بازداشت شده بود، به بیبیسی رسیده است.
Baca lebih lajut »
از پخشان عزیزی، مددکاری که به اعدام محکوم شده، چه میدانیم؟پخشان عزیزی که هنگام بازداشت و پیش از آن تنها بهعنوان «مددکار اجتماعی داوطلب» شناخته میشد، پس از ۱۱ ماه بازداشت موقت به اعدام محکوم شده است.
Baca lebih lajut »
قبوض برق در پاکستان از اجارهبها بیشتر شدقبوض برق در پاکستان برای برخی از افراد، از اجارهبها بیشتر شده که ناشی از افزایش تعرفهها و اصلاحات دیگر برای عمل به شرایط وام صندوق بینالمللی پول، بوده است.
Baca lebih lajut »
المیادین جزئیات بیشتری از پایگاه زیرزمینی حزبالله منتشر کردطبق اطلاعات منتشر شده توسط المیادین، کلیپی که از تأسیسات «عماد ۴» منتشر شده، نمونهای از بخش بزرگی از نیروی موشکی حزبالله است.
Baca lebih lajut »
حسن باقرینیا، استاد اخراجی دانشگاه «حکیم سبزواری» به دادسرا احضار شدویدئویی از حسن باقرینیا استاد اخراج شده پیش از بازداشت در مشهد
Baca lebih lajut »
درآمد نجومی «ننه من غریبم» در اینستاگرام/ ما وقت تلف میکنیم؟تکدیگری در اینستاگرام یکی از مؤلفههای جدیدی است که در فعالیت مجازی این روزها تقریبا پذیرفته شده است، روشی کمزحمت که با مظلوم نمایی و سواستفاده از احساسات مخاطبان درآمدهای نجومی دارد.
Baca lebih lajut »