دانشمندان یک «اثر گریز گلخانهای» را شبیهسازی کردهاند و میگویند میتواند سیاره ما را تنها در چند صد سال آینده به یک جهنم غیر قابل سکونت تبدیل کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، از «آرماگدون» گرفته تا «پسفردا»، فیلمهای هالیوودی زیادی در مورد چگونگی پایان یافتن جهان ما ساخته شدهاند. اکنون یک پژوهش جدید، نگاه اجمالی وحشتناکی را به آینده سیاره ما داشته است که زیبا به نظر نمیرسد.
این پژوهش جدید توسط ستارهشناسان «دانشگاه ژنو» و با همکاری آزمایشگاههای «CNRS» در پاریس و بوردو انجام شد. این گروه پژوهشی درباره تبخیر شدن کل اقیانوسهای سطح زمین و افزایش چشمگیر دمای سطح جهان هشدار دادهاند. حتی از روی زمین نیز زهره به غیر از ماه، درخشانترین جرم در آسمان شب است و رنگ زرد قابل تشخیصی دارد. بدین ترتیب برای زمینیها، به عنوان یک هشدار قابل مشاهده از اتفاقاتی عمل میکند که ممکن است برای یک سیاره رخ دهند.
«گیوم چاورو» پژوهشگر دانشگاه ژنو و از اعضای این گروه پژوهشی گفت: یک آستانه بحرانی برای این مقدار بخار آب وجود دارد که اگر سیاره از آن فراتر برود، دیگر نمیتواند خنک شود. از آنجا به بعد، همه چیز از بین میرود تا زمانی که اقیانوسها به طور کامل تبخیر شوند و دما به چند صد درجه برسد. ۱. با فرض این که در ابتدا سطح اقیانوس مایع باشد، یک فاز تبخیر وجود دارد که جو را با بخار آب غنی میکند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
ابهام در شفافیت چرخه اقتصادی و گردش مالی پلتفرمها/چرا تماشاخونه سریالهای بیمخاطب را توزیع میکند؟تماشاخونه حتی اگر همچنان از رقبای قدیمیتر این صنعت فاصله داشته باشد، به پشتوانه شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنتی آسیاتک، حداقل تا ۴-۵ سال آینده بهراحتی میتواند در بازار ویاودی دوام بیاورد.
Baca lebih lajut »
خودکفایی در برخی محصولات تا ۱۰ سال آینده/ پیشنهاد اختصاص اعتبار مستقل به سند امنیت غذاییرئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در افق ۱۴۱۱ یعنی ۱۰ سال دیگر در بسیاری از محصولات راهبردی یا در آستانه خودکفایی قرار خواهیم گرفت یا خودکفایی کامل به وجود میآید.
Baca lebih lajut »
صفر تا صد پروژههای نفتی فرامرزی؛ از هاشمی تا اکنون/ چرا ایران به سوریه نفت میفروشد؟محمود خاقانی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره حضور ایران در پروژههای نفتی فرامرزی از جمله در کشور سوریه اظهار داشت: چندین سال قبل از انقلاب که صنعت نفت معمولا برنامههای بلندمدت را برای جذب سرمایه گذاری و پیش بینی بازار فروش نفت طراحی می کرد، صنعت گاز اهمیت زیادی نداشت، در همان دوران مطالعه شده بود که ایران برای اینکه برای تولید بیشتر...
Baca lebih lajut »
پنج دلیل برای خوشبینی به تلاشها برای مبارزه با تغییرات آب و هواییکم نیستند خبرهای بد و نگران کنندهای که درباره آینده تغییرات آب و هوایی به گوش میرسند؛ بویژه آنکه دانشمندان میگویند که امسال گرمترین سال در ۱۲۵ هزار سال گذشته بوده است.
Baca lebih lajut »
ورود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی به کشور تا دو ماه آیندهرئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به اقدامات وزارت صنعت، معدن و تجارت از ورود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی تا دو ماه آینده به کشور خبر داد.
Baca lebih lajut »
قدیمیترین سیاهچاله جهان کشف شدستارهشناسان قدیمیترین سیاهچالهای را که تا به حال مشاهده شده کشف کردهاند که قدمت آن به بیش از ۱۳ میلیارد سال قبل و به روزهای نخست جهان برمیگردد.
Baca lebih lajut »