روسای فدراسیونهایی که زمانی به عنوان ملیپوش در رقابتهای بینالمللی شرکت می کردند عملکرد متفاوتی در مدیریت داشتهاند تا ثابت شود سابقه ورزشی تنها شاخصه موفقیت به عنوان رئیس فدراسیون نیست.
به گزارش مشرق، یکی از مهمترین موضوعاتی که در محافل ورزشی بارها مورد بحث جدی قرار گرفته شاخصههای لازم برای ریاست یک فدراسیون است. برخی اعتقاد دارند رئیس فدراسیون باید آشنایی کامل با رشته ورزشی تحت مدیریت آن فدراسیون داشته باشد و برخی دیگر پا را فراتر گذاشتهاند و بر این باورند رئیس فدراسیون، باید دارای سابقه قهرمانی در بالاترین سطح آن رشته باشد؛ اما گروهی هم هستند که چنین اعتقاد ندارند.
عملکرد هر کدام از آنها در فدراسیونهای تحت مدیریتشان با فراز و نشیبهای زیادی همراه بوده است؛ اما واقعیتی که نمیتوان آن را نادیده گرفت این است که نقش سابقه قهرمانی آنها تاثیر چندانی در نوع مدیریتشان نداشته است. در ادامه به بررسی عملکرد این روسای فدراسیونها پرداخته شده است.دارنده مدال طلای الامپیک سیدنی در انتخابات فدراسیون کشتی که بیست و ششم تیر ۱۳۹۸ برگزار شد شرکت و توانست با کسب حداکثر آرا به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شود.
تکواندو ایران سالها به دلیل سوءمدیریت دچار رخوت و سکون شده بود اما در حال حاضر تکواندوکاران جوانی به تیم ملی اضافه شدهاند و تغییر نسلی که در تیم ملی رخ داده نشان دهنده مسیر درست فدراسیون تکواندو است.زمانی جودو ایران هم در آسیا و هم در جهان حرفهای زیادی برای گفتن داشت. آرش میراسماعیلی که در کارنامه خود ۲ طلا و ۲ برنز جهانی را دارد در حال سپری کردن دومین دوره ریاست خود در این فدراسیون است؛ هر چند برای مدت کوتاهی از این سمت تعلیق شد اما خیلی زود به فدراسیون جودو بازگشت.
کمتر از ۱۶ ماه از ریاست انوشیروانی در فدراسیون وزنهبرداری میگذرد و نمیتوان این مدت کوتاه را مبنایی برای بررسی عملکرد وی در نظر گرفت؛ اما در همین مدت کوتاه هم اتفاقات خوبی در فدراسیون وزنهبرداری رخ داده که مهمترین آنها حضور تعداد زیادی از قهرمانان وزنهبرداری در کمیته فنی است. گفته شد که به تازگی جواد داوری به مهران حاتمی و مهران شاهینطبع پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی را داده که هیچ کدام از آنها حاضر به قبول این مسئولیت نشدهاند. با پسرفتی که بسکتبال ایران دچار آن شده به نظر نمی رسد این رشته بتواند حتی در بلند مدت شرایط بهتری پیدا کند؛ مگر اینکه داوری به این نتیجه برسد که باید در تصمیمات مدیریتیاش تجدیدنظر کند؛ در غیر این صورت قطعا از وی به عنوان یک رئیس فدراسیون ناموفق یادخواهد شد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
ریاست با لباس ورزشی؛ از تجربه موفق با دبیر و ساعی تا اشتباهات تکراریتهران- ایرنا- روسای فدراسیونهایی که زمانی به عنوان ملیپوش در رقابتهای بینالمللی شرکت می کردند عملکرد متفاوتی در مدیریت داشتهاند تا ثابت شود سابقه ورزشی تنها شاخصه موفقیت به عنوان رئیس فدراسیون نیست.
Baca lebih lajut »
دعوت دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از مردم برای حضور در انتخاباتدبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیامی از آحاد ملت بزرگ و حماسهساز ایران دعوت کرد تا با حضور فعال و آگاهانه در انتخابات ریاست جمهوری، اقتدار نظام اسلامی را نشان دهند.
Baca lebih lajut »
همه آنچه که باید درباره مناظره تلویزیون بدانیدقرار است امروز اولین قسمت از پنجمین تجربه برگزاری مناظره نامزدهای ریاست جمهوری با موضوع «اقتصادی» روی آنتن شبکه یک برود؛ اما این بار با مجری، رویکردها و شکل و شمایل جدید.
Baca lebih lajut »
کارزار نابرابر و سخت انتخابات به پایان رسید؛ اصوگرایان با فراغ خاطر کار انتخاباتی میکردندحسین نورانینژاد در یادداشتی با عنوان «تجربه ای عجیب و موفق از تصمیمات سخت و فوری» در روزنامه اعتماد نوشت: انتخابات عجیب و سختی را پشت سر گذاشتیم.
Baca lebih lajut »
بهار طلایی هنر هفتم؛ ۲۰ درصد به مخاطبان سینما افزوده شدتهران- ایرنا- سینماها در فصل بهار موفق شدند تا با جذب بیش از ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار مخاطب، ۲۰ درصد بیشتر از بهار سال گذشته برای فیلمهای خود تماشاگر داشته باشد.
Baca lebih lajut »
آغاز خلق حماسه شیعه و سنی در پایتخت وحدتهمزمان با سراسر کشور، چهاردهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری در سیستان و بلوچستان، آغاز شد.
Baca lebih lajut »