تهران- ایرنا- سیستم بازچرخانی آب و استفاده از پساب در سه حوزه تلفیقی پرورش ماهی، محصولات گلخانهای و پرورش طیور دستاورد یکی از شرکتهای دانشبنیان است که در نمایشگاه آبادیران رونمایی شد.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، در چهارمین و آخرین روز از دومین نمایشگاه ملی آبادیران طب امروز جمعه، از سیستم بازچرخانی کشت ترکیبی گیاهان محصول یکی از شرکتهای دانشبنیان با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و حمید رضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رونمایی شد.
با بازچرخانی آب و استفاده مجدد از پساب سه حوزه پرورش ماهی، محصولات گلخانهای و طیور، مشکلات هر سه حوزه مانند تجهیزات مکانیکی، مکملهای غذایی و کودهای تقویتی رفع میشود. در این طرح میزان آب مصرفی تا ۹۵ درصد کاهش یافته اما میزان تولید ماهی با حوضچههای مشابه برابر خواهد بود، به این شکل که آب استخر به بستر کشت گلخانهای هیدروپونیک برمیگردد و هزینه تولید گلخانهای را قبل از بهرهبرداری تا یک سوم کاهش و در حین بهرهبرداری کاملا صفر میکند.
رفع معضل فقر منابع آبی کشور و رفع مشکل کمبود خاک حاصلخیز، جلوگیری از مصرف غیربهینه آب برای تولید محصولات زراعی، جلوگیری از آلودگی منابع آبی بهوسیله انواع پسابها و پسماندهای بخش کشاورزی، عدم استفاده از کودها و سموم شیمیایی نامناسب و تولید محصولات ۱۰۰ درصد ارگانیک به دلیل ماهیت بازچرخانی آب در سیستم از مزایای این سیستم است.
این توافقنامه مشترک به منظور توسعه همکاریهای مشترک و بهرهمندی از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناور و اجرای اقدامات سازنده در جهت کاهش فقر و نابرابری و توسعه کمی و کیفی خدمات به گروههای هدف در حوزه عدالت آموزشی است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
امکان استفاده از پساب برای ۳ حوزه پرورش ماهی، محصولات گلخانهای و پرورش طیور در کشورسیستم بازچرخانی آب و استفاده از پساب در سه حوزه تلفیقی پرورش ماهی، محصولات گلخانهای و پرورش طیور دستاورد یکی از شرکتهای دانشبنیان است که در نمایشگاه آبادیران رونمایی شد.
Baca lebih lajut »
۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور زیر کشت گیاهان دارویی استمعاون وزیر جهاد کشاورزی، ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور را زیر کشت گیاهان دارویی اعلام کرد و گفت:سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی را تولید می کنیم.
Baca lebih lajut »
چهارمحال و بختیاری دومین استان کشور در کشت موسیرمجری طرح کشت گیاهان دارویی چهارمحال و بختیاری گفت: چهارمحال و بختیاری دومین استان از نظر سطح زیرکشت موسیر است.
Baca lebih lajut »
کشت ۱۷ رقم گیاه دارویی داورزن را به قطب تولید خراسان رضوی تبدیل کردمدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: کشت ۱۷ رقم گیاه دارویی در داورزن موجب شده این شهرستان به قطب تولید گیاهان دارویی در خراسان رضوی تبدیل شود.
Baca lebih lajut »
آذربایجان شرقی ۹۹درصد از الگوی کشت را اجرایی کرده استتبریز- ایرنا- مشاور معاون وزیرجهاد کشاورزی در امور زراعت و الگوی کشت گفت: آذربایجان شرقی بیش از ۹۹ درصد از الگوی ملی کشت را اجرایی کرده است.
Baca lebih lajut »
تولید سالانه ۶۸ هزار تن گل محمدی در کشورمجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۳۱ هزار هکتار سطح زیر کشت گل محمدی است و بالغ بر ۶۸ هزار تن تولید محصول گل محمدی تولید میشود.
Baca lebih lajut »