مطالعه ای جدید در ایران به بررسی عواملی پرداخته است که میتوانند به تجاریسازی موفق پژوهشهای علوم انسانی کمک کنند و نقش مهمی در توسعه اقتصادی ایفا نمایند.
به گزارش ایسنا، تجاریسازی تحقیقات علمی، فرآیندی پیچیده و چند مرحلهای است که از ایدهپردازی تا بازاریابی موفق ادامه دارد. این فرآیند شامل تحقیق و توسعه، انتقال فناوری و همکاری نزدیک میان دولت، دانشگاهها، صنایع و سرمایهگذاران است. اگرچه یک ایده نوآورانه میتواند جذاب به نظر برسد، اما تا زمانی که به مرحله تجاریسازی نرسد و در بازار پذیرفته نشود، نمیتواند به ارزش اقتصادی تبدیل شود.
در مطالعه ای که در همین زمینه انجام شده است، زهرا نامور عربانی و دو همکار از دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی به بررسی عوامل مؤثر بر تجاریسازی پژوهشهای علوم انسانی پرداخته و با استفاده از روشهای مختلف به تحلیل این موضوع پرداختهاند. نتایج این پژوهش نشان داد که ضعف در نیازسنجی و نگاه سیستماتیک به عنوان تأثیرگذارترین سطح مطرح هستند و عامل قوانین و مقررات در سطح بعدی قرار داشتند. عوامل دیگری مانند اعتمادسازی، عملگرایی، کیفیتگرایی و کاربردیسازی نیز در سطح نخست به عنوان تأثیرپذیرترین عوامل شناخته شدند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
ماموریت جدید شورای تحول علوم انسانی برای روزآمدسازی نقشه جامع علمیدبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد؛ شورای تحول علوم انسانی برای روزآمدسازی نقشه جامع علمی در حوزه علوم انسانی برنامهریزی ک.
Baca lebih lajut »
پلمب ساختمان انجمن جامعه شناسی ایران از سوی شهرداری تحت مدیریت زاکانیماجرای پلمب خانه اندیشمندان علوم انسانی توسط شهرداری تهران؛ تازهترین تقابل حکومت با اندیشه
Baca lebih lajut »
ضرورت توجه به شبکهسازی فعالان علوم انسانی در کشوررییس شورای تحول علوم انسانی بر ضرورت توجه به شبکهسازی فعالان علوم انسانی تاکید کرد و گفت: برای رسیدن به تحول در علوم انسانی باید مسائل آن شناسایی و راهکار اجرای مناسب آن فراهم شود.
Baca lebih lajut »
انعقاد تفاهمنامه بیش از ۲ میلیاردی برای خرید خط پخت برنج برای اربعینخط پخت اتوماتیک برنج با تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری در نمایشگاه خدمات فناورانه اربعین تجاریسازی شد.
Baca lebih lajut »
جنایات رژیم صهیونیستی گواهی آشکار و غیرقابل انکار از ددمنشی این رژیم استرییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: جنایات رژیم صهیونیستی گواهی آشکار و غیر قابل انکار از ددمنشی و عدم پایبندی این رژیم خونآشام به قوانین انسانی و بینالمللی است.
Baca lebih lajut »
اعتبارات پژوهشی وزارت ورزش و جوانان رشد ۴۰ درصدی داردرئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: با وجود محدودیتهای فراوان، تعداد پژوهشهای این وزارتخانه در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن، رشد ۴۰ درصدی دارد.
Baca lebih lajut »