مرحوم «دکتر سعید کاظمی آشتیانی» با تلاش مجاهدانه در زمینه سلولهای بنیادی، ضمن تاسیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، توانست دستاوردهای بزرگی را برای خدمت به بشر رقم بزند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، پس از درگذشت مرحوم «دکتر سعید کاظمی آشتیانی» موسس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، بهمنظور تکریم تلاشها و زنده نگهداشتن یاد وی در میان دانشمندان ملی و بینالمللی، رهبر معظم انقلاب اسلامی اختصاص جایزهای با عنوان «جایزه کاظمی» را پیشنهاد کردند تا بهطور سالانه به دانشمندی اعطا شود که پیشرفت قابلتوجهی در زمینه علوم زیستی داشته است.زندهیاد «دکتر سعید کاظمی آشتیانی»، در نخستین روز از فروردین سال ۱۳۴۰ در تهران به دنیا آمد.
دانش فراوان، هوش سرشار، توان مدیریتی بالا از یکسو و تعهد، اخلاص و ایمان همیشگی او به خداوند متعال از سوی دیگر، سبب شد تا مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی در دوران حیات کوتاهش در دو حوزه مدیریتش موفقیتهای چشمگیری همچون گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید، تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانندسازی حیوانات را رقم بزند.
در علاقه رهبر انقلاب به مرحوم کاظمی آشتیانی شکی نیست و ایشان در بازدید سال ۱۳۸۶ از پژوهشکده رویان، دلیل این علاقه را اینگونه بیان میکنند: «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، همین است. حرکت او، نحوه کار او، مدیریت او، پیگیری او، یک مجموعه کاملی بود از آنچیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.
برای هر دوره؛ کمیته علمی – اجرایی از میان نامزدهای معرفیشده از سوی نهادهای حقوقی و حقیقی از بین دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی، فرهنگستانها، نهادهای علمی و فناوری بینالمللی و دانشمندان برجسته جهان با اولویت کشورهای منطقه، همسو و جهان اسلام، افرادی را منتخب و جهت تصمیم نهایی به شورای سیاستگذاری اعلام میدارد. شورای مذکور از بین افراد معرفیشده، فرد موردنظر را انتخاب و اعلام میکند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
جایزه دکتر «کاظمی آشتیانی» جایزه معتبر جهانی استرئیس فرهنگستان علوم با بیان اینکه دکتر کاظمی آشتیانی نماد جریان علمی باورمند به جمله «ما میتوانیم» است، گفت: جایزه دکتر کاظمی آشتیانی در سطح ملی و جهانی جایزه معتبری است.
Baca lebih lajut »
هدف جهاد دانشگاهی؛ تبدیل شدن به زیست بوم نوآوری نخبگان ایرانیرئیس جهاد دانشگاهی و رئیس شورای سیاستگذاری جایزه بینالمللی دکتر کاظمی، تاکید کرد که هدف جهاد دانشگاهی تبدیل شدن به زیست بوم نوآوری نخبگان ایرانی است.
Baca lebih lajut »
وزیر پیشنهادی پزشکیان برای آموزش و پرورش را بیشتر بشناسیدفهرست وزرای پیشنهادی دکتر پزشکیان به مجلس برای اخذ رای اعتماد اعلام شد که بر اساس آن رئیس جمهور، «علیرضا کاظمی» را به عنوان هجدهمین وزیر آموزش و پرورش معرفی کرده است.
Baca lebih lajut »
آغاز بیست و پنجمین کنگره بین المللی رویان/ دکتر «کاظمی»؛ عامل حرکت جامعه علمی کشوررئیس پژوهشگاه رویان و رئیس بیست و پنجمین کنگره بین المللی رویان با اشاره به آغاز بیست و پنجمین کنگره بینالمللی رویان گفت: امروز یاد دکتر «سعید کاظمی آشتیانی» همچنان مایه خیر و برکت و عامل حرکت در پژوهشگاه رویان و جامعه علمی کشور است.
Baca lebih lajut »
برادر الهه کاظمی، پرستار: خواهرم به دلیل فشار کار، در کما استبرادر الهه کاظمی، پرستار، درباره آخرین وضعیت او ویدیویی در اینستاگرام منتشر کرده است
Baca lebih lajut »
علیرضا کاظمی گزینه پیشنهادی وزیر آموزش و پرورش پزشکیان + سوابقعلیرضا کاظمی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دولت چهاردهم به مجلس معرفی شده است. علیرضا کاظمی کیست؟ علیرضا کاظمی دارای سوابق متعدد مدیریتی و اجرایی در حوزه آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران است به گزارش تجارت نیوز، علیرضا کاظمی یکی از شخصیتهای سیاسی و فرهنگی ایران است که بیشتر به دلیل فعالیتهایش در حوزه آموزش و پرورش شناخته میشود.
Baca lebih lajut »