در اولین جنگ میان طالبان و ناتو در دوران اشغالگری آمریکا چه گذشت؟

Indonesia Berita Berita

در اولین جنگ میان طالبان و ناتو در دوران اشغالگری آمریکا چه گذشت؟
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 MashreghNews
  • ⏱ Reading Time:
  • 47 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 22%
  • Publisher: 63%

آمریکایی ها نام نبرد شاهی کوت را عملیات آناکوندا یا اژدها گذاشته بودند و در جریان این عملیات ده ها هزار بمب شیمیاوی و ضد آکسیژن بر کوه های شاهیکوت انداختند.

سرویس جهان مشرق*- «من عالم نیستم، اما لله الحمد می دانم که آمریکایی ها کافران متجاوز هستند و جهاد در برابر آن ها فرض عین است.» این جمله ای است معروف از سیف الرحمن منصور پیش از جنگی که در دره شاهیکوت میان مهاجمان آمریکایی و مدافعان افغان در ماه مارس سال ۲۰۰۲ میلادی صورت گرفت.

در فوریه ۲۰۰۲، یک تحلیلگر اطلاعاتی نیروهای ویژه شروع به شناسایی الگوهایی کرد که او را به این باور رساند که نیروهای بازمانده القاعده در دره شاهیکوت پایین، حدود ۶۰ مایلی جنوب گردیز، جمع شده بودند. شاهیکوت سفلی با سرزمین های قبیله ای پاکستان که گمان می رود بسیاری از مبارزان القاعده از تورا بورا به آنجا گریخته اند، هم مرز بود.

افسر استرالیایی متولد ۱۹۵۵ که در عملیات آناکوندا معاون هجنبک بوده است و چندماه بعد از این عملیات، در بگرام از هجنبک مدال دریافت کرد. سیف الرحمن منصور مهاجرین را نخست در زرمت و دیگر منطاق پکتیا و پکتیکا درمیان مردم محل پخش کرد، ماشینها و اجناس قابل فروششان را فروخت و پول را به آنان تسلیم نمود و سپس از طریق دوست پاکستانی خود آنها را به وزیرستان انتقال داد، و بعد هم از وزیرستان به کراچی انتقال داده شدند و از آنجا از طریق هوا یا دریا به وطن های خودشان روانه شدند. ملا سیف الرحمن منصور و دوستان او وقتی از قضیه مهاجرین فارغ شدند برنامه های مقاومت بر ضد آمریکایی‌ها را در منطقه خود آغاز کردند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

MashreghNews /  🏆 5. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

تاکتیک‌های روانی اسرائیل در جنگ غزهتاکتیک‌های روانی اسرائیل در جنگ غزهدر جنگ غزه هر چه جلوتر می‌رویم، بیشتر با عملیات روانی رژیم صهیونیستی مواجه می‌شویم تا جایی که با دو تصویر کاملاً متفاوت در صحنه عملیات و در صحنه بیانیه‌ها روبه‌رو هستیم.
Baca lebih lajut »

جیش‌العدل با همکاری چه کسانی مقر انتظامی راسک را هدف قرار داد؟جیش‌العدل با همکاری چه کسانی مقر انتظامی راسک را هدف قرار داد؟در سیستان و بلوچستان، مسئولین بدانند دوران تحلیل موضوعات این استان با روش‌ها و مولفه‌های سنتی گذشته است و باید پذیرفت جنگ ترکیبی در این استان واقعیتی روی زمین است.
Baca lebih lajut »

قلب صهیونیستی بایدن، مانع آتش‌بس در غزهقلب صهیونیستی بایدن، مانع آتش‌بس در غزهیک رسانه انگلیسی با اشاره به حمایت‌های بی‌چون‌ و چرای رئیس جمهور آمریکا از رژیم صهیونیستی، به کارشکنی‌های دولت آمریکا در تلاش‌های بین‌المللی برای آتش‌بس در جنگ غزه پرداخت.
Baca lebih lajut »

تحلیلگر آمریکایی: بایدن ما را شریک جنایات جنگی اسرائیل کردتحلیلگر آمریکایی: بایدن ما را شریک جنایات جنگی اسرائیل کرد«رئیس‌جمهور آمریکا در خاتمه سال ۲۰۲۳ در حوزه سیاست خارجی چیزی برای افتخار کردن چه در ارتباط با جنگ اوکراین، چه جنگ غزه و چه از بین رفتن اقتدار جهانی آمریکا نداشته و کشورش را شریک در جنایات جنگی علیه غیرنظامیان فلسطینی کرده است.»
Baca lebih lajut »

نتانیاهو عامل شکست بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ خواهد بودنتانیاهو عامل شکست بایدن در انتخابات ۲۰۲۴ خواهد بود'نشنال اینترست' در یادداشتی پیش‌بینی کرد که دلیل اصلی شکست احتمالی 'جو بایدن' در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا حمایت بی‌دریغ او از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جنگ غزه خواهد بود.
Baca lebih lajut »

رضایی: یمنی‌ها بدشان نمی‌آید با آمریکا وارد جنگ شوندرضایی: یمنی‌ها بدشان نمی‌آید با آمریکا وارد جنگ شوندفرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: یمنی‌ها بدشان نمی‌آید با آمریکا وارد جنگ شوند اما این حماقت آمریکاست که بخواهد به حملات یمن واکنش نشان دهد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 22:13:27