رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از گنجاندن دروس فناوریهای نوظهور هوش مصنوعی از مهرماه جاری در دروس رشتههای مهندسی این دانشگاه خبر داد.
به گزارش ایسنا، علیرضا رهایی در نوزدهمین کنفرانس مهندسی صنایع یکی از نقاط قوت این کنفرانس را برگرفته از شعار امسال و سال های قبل دانست و گفت: در سال های قبل موضوع تولید بحث محوری بوده و حضور مهندسان صنایع در بحث امروز بسیار اثرگذار است.
رهایی با اشاره به تحقق مشارکت مردمی با تاکید بر اینکه باید ببینیم مشارکت مردم از چه طریقی محقق می شود، یادآور شد: سرمایه گذاران، مدیران و صاحب نظران در شرایطی می توانند در تولید مشارکت کنند که وضعیت اقتصادی کشور و ارزش پول ملی تثبیت شود؛ امری که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند، اما از آن غفلت شده است.
رهایی از تدوین برنامههای جدید در این دانشگاه در زمینه استفاده از فناوری های نوظهور در رشتههای مهندسی گفت: در تدوین این رویکرد دروس فناوری های نوظهور، هوش مصنوعی و فناوری های دیجیتال در برنامه های درسی دانشگاه را مد نظر قرار داریم و این دروس در رشتههای مهندسی اَضافه خواهد شد. وی اضافه کرد: در صنعت دانش بنیان فعالیت های خوبی از قبیل تاسیس صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی انجام و حدود ۵۳۰ هزار دلار در این زمینه سرمایه گذاری شده و ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان نیز تاسیس شده است اما بورکراسی موجود در فعالیت صندوق نوآوری و شکوفایی موجب گله مندی شرکت ها شده است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
هوش مصنوعی پزشک گوگل از پزشکان بهتر عمل میکند!مدل هوش مصنوعی پزشکی گوگل موسوم به Med-Gemini یک هوش مصنوعی متخصص در پزشکی است که ادعا میشود در برخی کارها حتی از پزشکان انسانی نیز عملکرد بهتری دارد.
Baca lebih lajut »
ابراز خوشحالی GPT-4o از رونمایی خودش!شرکت «اوپنایآی»، یک ویدئو را از گفتوگوی انسان با هوش مصنوعی GPT-4o منتشر کرده است که در آن، این مدل هوش مصنوعی از رونمایی خود باخبر میشود!
Baca lebih lajut »
استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشتههای کارشناسی از مهر آیندهرئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر ضرورت استفاده از فناوریهای نوین نظیر هوش مصنوعی در تمامی رشتههای دانشگاهی تاکید کرد و گفت: از مهر آینده موضوعات هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشتههای کارشناسی دانشگاه اجرایی خواهد شد.
Baca lebih lajut »
پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکاسم آلتمن از شرکت اوپنایآی(OpenAI) و دیگر رهبران فناوری به منظور بحث و تدوین چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساختهای حیاتی به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی میپیوندند.
Baca lebih lajut »
برگزاری سیودومین کنفرانس بینالمللی برق با مشارکت همراه اولسیودومین کنفرانس بینالمللی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حمایت و مشارکت همراه اول برگزار میشود.
Baca lebih lajut »
نقشه شوم رباتانساننما برای یک شغل در ایران + فیلمربات هوش مصنوعی چری به زودی راهی ایران میشود. چری یک ربات فروشنده است که میتواند فروش شرکتها را به طرز عجیبی افزایش دهد.
Baca lebih lajut »