بیش از ۵۰۰ نفر از متفکران و کارشناسان حوزههای حقوق و مطالعات بینالملل، مطالعات جنگ و مطالعات حوزه نسل کشی و سیاست از مجمع عمومی سازمان ملل و کشورهای عضو در آن خواستند رژیم صهیونیستی را از مجمع عمومی این سازمان کنار بگذارند.
به گزارش ایسنا، مجمع عمومی سازمان ملل پیش از این سابقه معلق کردن عضویت آفریقای جنوبی را در این مجمع در سال ۱۹۷۴ در واکنش به نظام آپارتایدی در این کشور دارد. حالا با مشاهده سوابق جنایات و سیاستهای آپارتایدی که رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها اعمال کرده صدها نفر از متفکرین و اساتید حوزههای حقوق، مطالعات و سیاست بینالمللی بر این باورند که توجیه بسیار قویتری برای معلق ساختن عضویت رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل نسبت به پرونده سال ۱۹۷۴ آفریقای جنوبی وجود دارد.
از سوی دیگر رژیم صهیونیستی قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل از جمله قطعنامههایی که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون با موضوع غزه تصویب شدهاند را نیز به طور مداوم زیر پا گذشته است. سوابق نقض قطعنامههای شورای امنیت توسط این رژیم به ویژه قطعنامههای مربوط به اشغال فلسطین به چندین دهه قبل بر میگردد. این اساتید و کارشناسان حوزه حقوق و مطالعات بینالملل از سوی دیگر اظهار کردند اسرائیل به آرای حقوقی آمرانه دیوان بینالمللی دادگستری نیز بیاعتنایی کرده که شروع آن مربوط به حکم مشورتی سال ۲۰۰۴ با موضوع احترام به حق تعیین سرنوشت برای مردم فلسطین و همچنین یک حکم ماه ژوئیه ۲۰۲۴ با موضوع غیرقانونی بودن اشغال و ضمیمه سازی اراضی فلسطین است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
نمایندگی ایران در سازمان ملل اسناد مربوط به درخواست مالی حماس از ایران را «سندسازی» خواندنمایندگی ایران در سازمان ملل گزارشها و اسناد منتشر شده مبنی بر درخواست حماس از ایران برای ارسال صدها میلیون دلار را «سندسازی» خواند.
Baca lebih lajut »
افشاگری گزارشگر سازمان ملل از محدودسازی تظاهرات حمایتی از فلسطین در اروپایک گزارشگر سازمان ملل متحد فاش کرد برخی از کشورهای اروپایی تظاهرات حمایتی از فلسطینیان را محدود و زمینه را برای تظاهرات حمایتی از اسرائیل فراهم کردهاند.
Baca lebih lajut »
دلایل تشدید تنش میان اروپا و اسرائیل/نگاه اعضای اتحادیه اروپا به بحران جاری در خاورمیانهکارشناس مسائل بینالملل گفت: برخی از کشورهای بزرگ و مطرح اروپا در مورد خاورمیانه و اقدامات اسرائیل موضع مختص به خود را اتخاذ میکنند.
Baca lebih lajut »
نامه ایران به شورای امنیت درباره حمله اسرائیل به انبار هلال احمرنماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامهای به شورای امنیت گفت: هدف قرار دادن عمدی تأسیسات بشردوستانه و پزشکی توسط رژیم اسرائیل نقض آشکار حقوق بینالملل بشردوستانه محسوب می شود.
Baca lebih lajut »
خبرگاه؛ افزایش درخواست تابعیت آلمانی در اسرائیلاز زمان حمله گروه تروریستی حماس به اسرائیل در هفتم اکتبر سال گذشته، میزان درخواست تابعیت آلمان از سوی شهروندان اسرائیل رو به افزایش است.
Baca lebih lajut »
حمایت مالزی از اخراج رژیم صهیونیستی از سازمان مللانور ابراهیم نخست وزیر مالزی به عنوان یکی از منتقدان رژیم صهیونیستی در جنوب شرقی آسیا، از اخراج این رژیم از سازمان ملل حمایت کرد.
Baca lebih lajut »