سیدعباس صالحی میگوید: باید سوءتفاهم پیرامون ممیزی را به حداقل برسانیم.
به گزارش ایسنا، ضیافت شام اهالی فرهنگ و نشر و قلم با سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور چهرههایی از اهل فرهنگ، چهارشنبه سیام آبان همزمان با آخرین روز هفته کتاب در هتل انقلاب تهران برگزار شد.عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی ارشاد در این نشست در سخنانی گفت: در مدت کوتاه حضورم در معاونت فرهنگی، با مشکلاتی که وجود دارد، اشنا شدیم.
فریدون عموزاده خلیلی رییس انجمن نویسندگان کودک و نوجوان نیز از جمله سخنرانان این نشست بود که در سخنانی گفت: من امروز روی سخنم با سه شخصیت سیدعباس صالحی است! اول سید عباس صالحی به عنوان فردی متعهد به اخلاق و یک شهروند اهل فرهنگ که همیشه سعی کرده ارتباط خود را با اهل فرهنگ حفظ کند. او ادامه داد: درکشور ما روزی نهادی پایهگذاری شد، به نام کانون پرورش فکری که در تعریفش از نهاد غیررسمی برای پرورش خلاقیت نام برده شده است. ما این نهاد را رسمی کرده و زیر نظر آموزش و پرورش بردیم و عملا ان را بی مصرف کردهایم. کانون، انجمنهای نویسندگان و تشکلهای فرهنگی، میتوانند به کودکان این سرزمین کمک کنند که از ادبیات و هنر استفاده بیشتری داشته باشند.
وی همچنین به مبحث «مدیریت فرهنگی» اشاره کرد و گفت: سال ۱۳۸۶ وقتی میخواستیم براساس قانون برنامه چهارم، یارانه کاغذ را به سمت مصرفکننده ببریم، گروهی از دستاندرکاران نشر دفاع میکردند و کسانی هم بودند که میگفتند اگر یارانه را بردارید، قیمت کاغذ ۱۰ برابر میشود؛ مانع تراشی میکردند. صالحی گفت: راجع به صنف و صنوف باید بگویم که معتقدم، صنوف، میانجی حمکرانی و مردم هستند و اگر نهاد صنفی را تضعیف کنیم، اشتباه است. باید توجه کنیم ما هیچ وقت مرز میان حکمرانی بر توده و حکمرانی توده را نمیدانیم. باید نهادهای میانجی و صنوف خط اتصال مردم و حکمرانی باشند. باورم این است که باید سعی کنیم به صنوف تشکیل شده برسیم. حتما صنوف میتوانند به ما کمک کنند.
سیدعباس صالحی با بیان اینکه میخواهند این حس به وجود باید که وزارت ارشاد تسهیلگر است، گفت: در مجموعه نشر، فضای اهل قلم، فضای سختی است و بخش قابل توجهی نمیتوانند از این فضا ارتزاق کنند. این شرایط پیش آمده و اهتمام بیشتری در این زمینه خواهیم داشت، ایدههایی هم داریم.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
وزیر ارشاد: حکمرانی فرهنگی بله، سلیقه سازی فرهنگی، خیرآخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید
Baca lebih lajut »
کار فرهنگی مستلزم زیست فرهنگی استمعاون هماهنگی امور مجتمع اداری شهرستان کوهسرخ گفت: کار فرهنگی مستلزم زیست فرهنگی است و باید همه ما حکمرانی فرهنگی بر دیگر حوزهها را جدی بگیریم.
Baca lebih lajut »
آسیب تعدد نهادهای فرهنگی در کشور / جزئیات اولین کنفرانس «حکمرانی و نظام سیاستگذاری فرهنگی»اعضای ستاد فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی در یک نشست خبری به تشریح جزئیات و روند برگزاری «اولین کنفرانس ملی حکمرانی و نظام سیاستگذاری فرهنگی» پرداختند. ایجاد پل میان سیاستگذاری و میدان عمل، جلوگیری از موازیکاری به علت تعدد نهادهای فرهنگی، توجه به ظرفیتهای مغفول مانده فرهنگی در قانون اساسی و...
Baca lebih lajut »
کانونهای مساجد به دنبال نخبهپروری هستندمدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد لرستان با بیان اینکه کانونهای فرهنگی هنری مساجد تربیت محور فعالیت دارند، گفت: نخبهپروری از اهداف مهم کانونهای فرهنگی هنری مساجد است.
Baca lebih lajut »
«روز فرهنگی شیراز» در تانزانیا برگزار شدتهران- ایرنا- روز فرهنگی شیراز با حضور سفیر کشورمان در تانزانیا و فعالان فرهنگی دو کشور به میزبانی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دارالسلام تانزانیا برگزار شد.
Baca lebih lajut »
افزون بر ۱۰۰ برنامه در هفته فرهنگی شهرستان ساوه اجرا میشوددبیر هفته فرهنگی شهرستان ساوه از برگزاری بیش از ۱۰۰ برنامه فرهنگی هنری در ایام هفته فرهنگی این شهرستان خبر داد.
Baca lebih lajut »