معاون سلامت اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک ویروس است که یکی از راههای ابتلای انسان به بیماری، گزش توسط کنه آلوده به ویروس است.
مسعود اصغری امروز یکشنبه در شورای پیشگیری از بیماری تب کنگو اظهار کرد: عامل ویروسی بیماری با اشعه فرابنفش از بین می رود و خارج از میزبان دوام نمی آورد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان مهمترین راههای انتقال عامل بیماری به انسان را گزش توسط کنه آلوده، له کردن کنه آلوده با دست، تماس مستقیم با خون و بافت های آلوده دام، تماس مستقیم با خون و ترشحات انسان مبتلا به بیماری دانست. وی اظهار کرد: سمپاشی دورهای بدن و جایگاه نگهداری دام در شکستن چرخه انتشار عامل بیماری در دامها و بدنبال آن کاهش یا حذف رخداد بیماری انسانی موثر است که در این راستا اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از ابتدای سال تاکنون اقدام به سمپاشی ۴۴۹ هزار و ۳۰۸ متر مربع جایگاه و ۲۰۱ هزار و ۴۳ راس دام کرده است.
وی در خصوص اقدامات پیشگیرانه این بیماری افزود: در گوشت حاصل از کشتار غیر مجاز دام بدلیل عدم استراحت کامل دام پیش کشتار، خونگیری کامل و رعایت دوره پیش سرد احتمال وجود ویروس عامل بیماری و ابتلای انسان بسیار زیاد است؛ اما در کشتار بهداشتی بدلیل خونگیری کامل لاشه پس از کشتار دام، تکمیل شدن مرحله جمود نعشی بطور موثری باعث کاهش PH گوشت و از بین بردن ویروس میشود.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
«تب کریمه کنگو» میتواند منجر به مرگ افراد شودمدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: حتی دامپزشکها هم از روی علائم ظاهری قادر به تشخیص بیماری «تب خونریزی دهنده کریمه کنگو» در دام آلوده نیستند.
Baca lebih lajut »
تشدید نظارتها در آبادان در فصل افزایش ابتلا به تب کریمهکنگورئیس مرکز بهداشت آبادان از تشدید نظارتهای بهداشتی در این شهرستان در حوزههای مختلف در پی احتمال افزایش ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو خبر داد.
Baca lebih lajut »
موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده استمدیر کل دامپزشکی لرستان گفت: تاکنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در استان مشاهده نشده است.
Baca lebih lajut »
تب کریمه کنگو در هرمزگان یک قربانی گرفتمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون سه مورد ابتلای قطعی به تب کریمه کنگو در هرمزگان شناسایی شده و یک نفر در شهرستان رودان فوت شده است.
Baca lebih lajut »
تب کریمه کنگو در هرمزگان قرانی گرفت/ شناسایی ۱۱ مورد مشکوک به بیماریبه گزارش شبکه شرق، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون سه مورد ابتلای قطعی به تب کریمه کنگو در هرمزگان شناسایی شده که یک نفر در شهرستان رودان فوت شده است. عبدالجبار ذاکری افزود: فرد فوت شده آقای ۷۰ ساله دیر به مرکز خدمات بهداشتی مراجعه کرده و این بیماری باعث مرگ وی شد.
Baca lebih lajut »
چه کنیم به بیماری تب کریمه کنگو دچار نشویمرئیس مرکز بهداشت شهرستان بیرجند گفت: برای اینکه دچار تب کنگو نشویم، رعایت موازین بهداشتی دام، تهیه گوشت از قصابیهای مجاز و مطمئن، شرایط درست نگهداری گوشت تازه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.
Baca lebih lajut »