حمایت از طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با بیماری دنگی و ناقل مهاجم «آئدس»

Indonesia Berita Berita

حمایت از طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با بیماری دنگی و ناقل مهاجم «آئدس»
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 51 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 24%
  • Publisher: 63%

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از حمایت این دانشگاه از طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با بیماری دنگی و ناقل مهاجم آئدس خبر داد.

دکتر کامران قدس 24 تیرماه از انتشار فراخوانی در همین ارتباط خبر داد و اظهار کرد: در همین ارتباط فراخوان حمایت از طرح های تحقیقاتی کاربردی با محوریت ناقل مهاجم پشه «آئدس» و بیماری های منتقله ناشی از آن منتشر شد.

وی افزود: با توجه به گسترش بیماری دنگی در برخی استان‌های کشور و احتمال ایجاد اپیدمی حاصل از این ویروس در کل کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سطح ملی نیز اقدام به فراخوان حمایت از طرح های تحقیقاتی کاربردی با محوریت ناقل مهاجم آئدس و بیماریهای منتقله آن کرده است. وی به اولویت‌های پژوهشی و فناورانه در این فراخوان پرداخت و گفت: تولید کیت‌های تشخیص سریع بیماری به خصوص در استانهای درگیره، به کارگیری تکنولوژیهای نوین جهت کنترل ناقل، مشارکت در تولید واکسن موثر، تعیین اثربخشی و کارآیی روشهای بکار گرفته شده در مهار و کنترل بیماری و ارائه راهکارهای نو و ارتقاء سواد سلامت در پیشگیری و مراقبت بیماری دنگی از طریق انجام طرح‌های تحقیقاتی مشارکتی از جمله عناوین و اولویت‌های پژوهشی اعلام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تصریح کرد: کلیه طرح های تحقیقاتی کاربردی با محوریت ناقل مهاجم اندس و بیماریهای منتقله آن جزو اولویت‌های تحقیقاتی بومی ملی و منطقه‌ای بوده و در صورت اثربخش بودن نتایج تحقیقاتی در محور اثر گذاری ارزشیابی سالانه فعالیتهای تحقیقات و فناوری قابل امتیازدهی خواهد بود.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

زیر و بم بیماری تب دِنگی؛ چگونه از شر پشه «آئدس» در امان بمانیم؟زیر و بم بیماری تب دِنگی؛ چگونه از شر پشه «آئدس» در امان بمانیم؟گرگان- ایرنا- رییس انجمن ویروس‌شناسی ایران با تشریح علائم تب دنگی و چگونگی در امان ماندن از ابتلا به این بیماری گفت: عامل اصلی این بیماری، گزش پشه آئدس است.
Baca lebih lajut »

موردی از بیماری تب دنگی و وجود پشه آئدس در کرمان گزارش نشده استموردی از بیماری تب دنگی و وجود پشه آئدس در کرمان گزارش نشده استمدیر گروه مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تاکنون موردی از وجود پشه آئدس در استان کرمان شناسایی نشده و موردی از بیماری تب دنگی نیز گزارش نشده است.
Baca lebih lajut »

درباره تب دنگی بیشتر بدانیمدرباره تب دنگی بیشتر بدانیمدر دستورالعمل عملیاتی واپایش تهدیدات ناشی از ناقل مهاجم زیستی (پشه آئدس) طرح ملی مقابله با ناقلان مهاجم زیستی، چگونگی راهیابی پشه آئدس به ایران اشاره شده است.
Baca lebih lajut »

تاکنون موردی از بیماری تب دنگی در بابل گزارش نشده استتاکنون موردی از بیماری تب دنگی در بابل گزارش نشده استمعاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: پشه آئدس در محدوده شهرستان بابل یافت نشده و خوشبختانه موردی از بیماری تب دنگی نیز گزارش نشده است.
Baca lebih lajut »

‌ آنچه باید از از پشه آئدس و بیماری تب دنگی بدانیم‌ آنچه باید از از پشه آئدس و بیماری تب دنگی بدانیمپشه «آئدس» معروف به ببر آسیایی، یکی از پشه‌های رایج در مناطق استوایی جهان است، به ویژه در مناطق آسیای جنوب شرقی از جمله مالزی و سایر کشورهای این منطقه است. این پشه به عنوان یک ناقل بیماری‌های خطرناک و کشنده شناخته شده است.
Baca lebih lajut »

علائم و راه‌های مقابله با «تب‌ دنگی»/هیچ موردی از «تب‌ دنگی» در سمنان نداشتیمعلائم و راه‌های مقابله با «تب‌ دنگی»/هیچ موردی از «تب‌ دنگی» در سمنان نداشتیمرئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: تاکنون هیچ موردی از پشه «آئدس» و ابتلا به و «تب‌ دنگی» در این استان مشاهده نشده است.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 09:51:02