رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری از تعریف ۷ کمکهزینه برای پروژههای تحقیقاتی با کشورهای دیگر خبر داد و گفت: این پروژهها با همکاری محققان ایرانی و طرفهای خارجی است و به شریک ایرانی تا سقف ۱۰ هزار دلار کمک هزینه مالی اختصاص داده میشود.
به گزارش ایسنا، شقایق حق جوی جوانمرد در نشست خبری امروز که در محل ساختمان معاونت علمی ریاستجمهوری برگزار شد، گفت: مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در حاشیه برگزاری نهمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری و پنجمین آئین اعطای جایزه مصطفی که مهرماه سال جاری در اصفهان برگزار شد، با هدف تعامل بیشتر و تقویت همکاری بین دانشمندان و فعالین علم، فناوری و نوآوری، تثبیت مشارکتهای بین مؤسسات ایرانی و سازمانهای تاثیرگذار جهان و کمک به پیشرفت علم و فناوری در...
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: متقاضیان باید دارای سوابق علمی و فنی مرتبط با پروژه و وابستگی به مراکز آموزشی تحقیقاتی با شرکتهای دانشبنیان / SMEها باشند. همچنین متقاضیانی که پروژه را با برندگان جایزه مصطفی تعریف میکنند یا سابقه همکاری با آنها دارند و همچنین برندگان مسابقه علمی کنز از امتیاز اضافی در فرآیند ارزیابی برای دریافت کمک هزینه بهرهمند میشوند.
وی اضافه کرد: متقاضیانی که همکار خود را از مؤسسات زیر انتخاب میکنند، از امتیاز اضافی در فرآیند ارزیابی برای دریافت کمک هزینه بهرهمند میشوند، بر اساس تفاهم نامه مشترک ACE با این ۷ مجموعه که در حاشیه رویداد مصطفی منعقد شده است:* کامستک پاکستانوی ادامه داد: تعهد متقابل شرکا در هر دو کشور به عنوان شاخصی از نقطه قوت پروژه تحقیقاتی در نظر گرفته خواهد شد. این امر شامل تعهد منابع غیر نقدی مانند دسترسی به رایانه نرمافزار فضای اداری و یا تجهیزات توسط همه شرکا است.
وی افزود: کمک هزینه در دو قسط پرداخت میشود؛ ۸۰ درصد پس از امضای قرارداد و ۲۰ درصد پس از تأیید گزارش نهایی و ارسال صورت مالی.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
رونمایی از ۲۷ محصول فناورانه با حضور وزیر علوم و معاون علمی رئیسجمهوریدر اولین روز از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری با حضور معاون علمی رئیس جمهوری و وزیر علوم از ۲۷محصول فناورانه پارکهای فناورانه و پژوهشگاهها رونمایی شد.
Baca lebih lajut »
کاهش آسیب و افزایش تابآوری در برابر سوانح با توسعه قابلیتهای فناورانهدر پیش رویداد و نشست هماندیشی چالشهای حوزه اسکان موقت بر کاهش آسیب و افزایش تابآوری در برابر سوانح با توسعه قابلیتهای فناورانه تاکید شد.
Baca lebih lajut »
سازمان ملل:شمار قربانیان حملات روسیه از ۱۰ هزار نفر گذشت؛ مسکو: اوکراینیها را در دنیپرو ناکام کردیمدفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد روز سهشنبه اعلام کرد که از زمان حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ تاکنون بیش از ۱۰ هزار غیرنظامی در این کشور کشته شدهاند.
Baca lebih lajut »
گزارش رسانه آمریکایی از «شورش ضداسرائیلی» در وزارت خارجه آمریکانشریه آمریکایی «نشنال ریویو» در گزارشی از شورشی پنهان و خزنده در داخل دولت جو بایدن علیه سیاستهای واشنگتن در حمایت از رژیم جنایتکار صهیونیستی خبر داد.
Baca lebih lajut »
به کشتار کودکان پایان دهیدتعدادی از فعالان حوزه صلح و کودک در واکنش به کشتار کودکان غزه بیانیهای منتشر کردند.
Baca lebih lajut »
حضور اسرائیل در کوپ ۲۸ دبی؛ رئیسی به امارات نرفت، نمایندگان ایران هم نشست را ترک کردندآخرین تحولات ایران و جهان در روز جمعه ۱۰ آذر سال ۱۴۰۲ خورشیدی برابر با ۱ دسامبر سال ۲۰۲۳ میلادی را در قالب خبرهای کوتاه در این صفحه دنبال کنید.
Baca lebih lajut »