جزئیات جدید درباره تب دنگی/ عوامل ابتلا به تب دنگی را بشناسیم

تب دنگی Berita

جزئیات جدید درباره تب دنگی/ عوامل ابتلا به تب دنگی را بشناسیم
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 SharghDaily
  • ⏱ Reading Time:
  • 87 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 38%
  • Publisher: 68%

به گزارش شبکه شرق، افزایش ابتلا به تب دنگی در ایران و سایر کشورها به خصوص کشورهای گرمسیری و حاشیه خلیج فارس، ضرورت افزایش آگاهی عمومی درباره علایم این بیماری را افزایش داده است زیرا هر نوع گزیدگی می تواند توسط پشه‌های آئدس که عامل این بیماری هستند، صورت گرفته باشد.

به گزارش شبکه شرق، افزایش ابتلا به تب دنگی در ایران و سایر کشورها به خصوص کشورهای گرمسیری و حاشیه خلیج فارس، ضرورت افزایش آگاهی عمومی درباره علایم این بیماری را افزایش داده است زیرا هر نوع گزیدگی می تواند توسط پشه‌های آئدس که عامل این بیماری هستند، صورت گرفته باشد.

بخش عمده این میزان ابتلا احتمالا مرتبط با سفرهای هموطنان مان به کشورهای حاشیه خلیج فارس است که به دلیل شرایط جوی و سیل های اخیر، بیماری تب دنگی در آنها طغیان کرده است.به گزارش مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تب دنگی یک بیماری ویروسی است که توسط پشه هایی به نام آئدس منتقل می‌شود. این ویروس، چهار نوع ویروس دنگی را شامل می‌شود که هر کدام می‌توانند علت ابتلا به تب دنگی شوند.

برای پیشگیری از تب دنگی، مهم است که از در معرض نیش پشه‌ها بودن در مناطق خطرناک پرهیز کرده و از روش‌های حفاظت شخصی نظیر استفاده از اسپری ضد پشه، پوشیدن لباس‌های مناسب، و استفاده از پنجره‌ها و درها با توری استفاده کرد. همچنین، برنامه‌های کنترل پشه‌ها و حذف محل‌های آب راکد نقش مؤثری در کاهش ابتلا به تب دنگی دارند.۱. پشه‌های حامل ویروس: پشه‌های انواع مختلف از جمله پشه‌های آئدس به عنوان پشه‌های حامل و منتقل ویروس دنگی شناخته شده‌اند.

ابتلا به تب دنگی به عوامل چندگانه بستگی دارد که شامل پشه‌های حامل و محل زندگی، فاکتورهای فردی و محافظت شخصی است. آگاهی از این عوامل و اقدامات پیشگیرانه موثر می‌تواند کمک کننده در کاهش خطر ابتلا به تب دنگی باشد.ویروس دنگی از طریق نیش پشه‌های موش‌های پراکنده‌کننده به بدن انسان منتقل می‌شود. پس از ورود به بدن، ویروس به سرعت به سیستم گردش خون وارد شده و باعث عفونت در بدن می‌شود.

ابتلا به تب دنگی باعث علائمی نظیر تب، درد عضلانی، سردرد و خستگی می‌شود و در موارد شدیدتر ممکن است به عوارض خطرناک منجر شود. به منظور تشخیص صحیح و به موقع تب دنگی، شناخت نشانه‌ها و علائم آن از اهمیت بسزایی برخوردار است.تب دنگی معمولاً با علائم اولیه‌ای نظیر تب بالای ۴۰ درجه سانتی گراد چند روزه ای است که با دو یا بیشتر از نشانه های دیگری مانند تهوع و استفراغ، راش های پوستی، سردرد، درد پشت چشم، بدن درد و درد عضلانی، درد مفاصل، یا کاهش گلبول سفید یا تست تورنیکه مثبت همراه می شود.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

SharghDaily /  🏆 1. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

تب دنگی چیست و چرا در مورد شیوع آن نگرانی به وجود آمده؟تب دنگی چیست و چرا در مورد شیوع آن نگرانی به وجود آمده؟اخیرا گونه مهاجمی از پشه در ۱۳ کشور اتحادیه اروپا ازجمله فرانسه، اسپانیا افزایش پیداکرده و کارشناسان گسترش این پشه را بالا رفتن تعداد مبتلایان به تب دنگی در اروپا مرتبط دانسته‌اند.
Baca lebih lajut »

قصور احتمالی حادثه بیمارستان رشت به مراجع قضایی اعلام می‌شود/ شیوع تب دنگیقصور احتمالی حادثه بیمارستان رشت به مراجع قضایی اعلام می‌شود/ شیوع تب دنگیتهران- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در پی فوت ۹ بیمار در بیمارستان قائم رشت گفت: قصور احتمالی در این حادثه به مراجع قضایی اعلام می شود .
Baca lebih lajut »

شیوع تب دنگی در «هندوراس» به مرحله هشدار رسیدشیوع تب دنگی در «هندوراس» به مرحله هشدار رسیدمقامات هندوراس به دلیل افزایش شیوع بیماری دِنگی در این کشور که تاکنون منجر به ابتلای بیش از ۲۰ هزار نفر شده است، وضعیت اضطراری ملی اعلام کرده‌اند.
Baca lebih lajut »

خراسان جنوبی عاری از تب دنگی استخراسان جنوبی عاری از تب دنگی استمدیر بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: خوشبختانه تاکنون موردی از بیماری تب دنگی در استان مشاهده نشده است.
Baca lebih lajut »

تلاش محققان کشور برای تهیه واکسن تب دنگی با بهره‌گیری از روش‌های بیوتکنولوژیتلاش محققان کشور برای تهیه واکسن تب دنگی با بهره‌گیری از روش‌های بیوتکنولوژیمسئول موسسه گروه پژوهشی انتقال سامانه‌های زیست مولکولی، از تلاش محققان کشور برای تهیه واکسن تب دنگی یا تب استخوان‌شکن با استفاده از روش‌های بیوتکنولوژی خبر داد و گفت: به‌زودی شاهد دستاوردهای حاصل از این تحقیقات خواهیم بود.
Baca lebih lajut »

گسترش تب دنگی در برخی کشورهای جهان/آماده‌سازی کادر درمان برای تشخیص و درمان بموقع بیماریگسترش تب دنگی در برخی کشورهای جهان/آماده‌سازی کادر درمان برای تشخیص و درمان بموقع بیماریرییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت با اعلام این‌که زیست بوم پشه آئدس در کشور از مالاریا بیشتر است، از آمادگی بیمارستان‌های کشور برای مقابله با تب دنگی خبر داد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 00:00:29