جذب گازهای گلخانه‌ای با استفاده از نور

Indonesia Berita Berita

جذب گازهای گلخانه‌ای با استفاده از نور
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 48 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 23%
  • Publisher: 63%

پژوهشگران «مؤسسه فناوری فدرال زوریخ»، روش جدیدی را برای جذب گازهای گلخانه‌ای ابداع کرده‌اند که کار خود را با استفاده از نور انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا، اگر می‌خواهیم سرعت گرمایش زمین را کاهش دهیم، باید انتشار گازهای گلخانه‌ای را به حداقل برسانیم. همچنین، ما باید بدون سوخت‌های فسیلی کار کنیم و فناوری‌های کارآمدتری را برای تولید انرژی مورد استفاده قرار دهیم. با وجود این، کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای به تنهایی برای دستیابی به اهداف اقلیمی کافی نیست. ما باید مقادیر زیادی از گاز گلخانه‌ای دی‌اکسید کربن را از اتمسفر بگیریم و آن را به طور دائم در زیر زمین ذخیره کنیم یا آن را به عنوان ماده خوراکی بدون کربن در صنعت به کار ببریم.

پژوهشگران برای تأثیرگذاری بر اسیدیته مایع، مولکول‌هایی به نام «فوتواسید» را به آن اضافه کردند که به نور واکنش نشان می‌دهند. اگر چنین مایعی در معرض نور قرار بگیرد، مولکول‌ها آن را اسیدی می‌کنند. مولکول‌ها در تاریکی به حالت اولیه باز می‌گردند و مایع را قلیایی‌تر می‌کنند. با وجود این، در عمل یک مشکل وجود داشت و آن این بود که فوتواسیدهای مورد استفاده در آب ناپایدار هستند. «آنا دو وریس» از پژوهشگران این پروژه گفت: ما در جریان آزمایش‌های اولیه‌ متوجه شدیم که مولکولها پس از یک روز تجزیه می‌شوند.

این کار، پژوهشگران را قادر ساخت تا مولکول‌های فوتواسید را تقریبا یک ماه در محلول ثابت نگه دارند. از سوی دیگر، اطمینان حاصل شد که می‌توان از نور برای تعویض محلول بین اسیدی و قلیایی بودن استفاده کرد. اگر از حلال آلی بدون آب استفاده شود، واکنش غیرقابل برگشت خواهد بود.سایر فرآیندهای جذب کربن نیز چرخه‌ای هستند. یک روش ثابت‌ شده با استفاده از فیلترهایی صورت می‌گیرد که مولکول‌های دی‌اکسید کربن را در دمای محیط جمع‌آوری می‌کنند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

اتکا به جذب دانشجو از کشورهای محدود می‌تواند چالش‌آفین باشداتکا به جذب دانشجو از کشورهای محدود می‌تواند چالش‌آفین باشدرئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به الزامات جذب دانشجوی خارجی گفت: اتکا به جذب دانشجو از کشورهای محدود می‌تواند تعارضات بین‌المللی ایجاد کرده و چالش آفرین باشد.
Baca lebih lajut »

اتکا به جذب دانشجو از کشورهای محدود می‌تواند چالش‌آفرین باشداتکا به جذب دانشجو از کشورهای محدود می‌تواند چالش‌آفرین باشدرئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به الزامات جذب دانشجوی خارجی گفت: اتکا به جذب دانشجو از کشورهای محدود می‌تواند تعارضات بین‌المللی ایجاد کرده و چالش آفرین باشد.
Baca lebih lajut »

گازهای همراه نفت تا پایان ۱۴۰۴ جمع‌آوری می‌شوندگازهای همراه نفت تا پایان ۱۴۰۴ جمع‌آوری می‌شوندمعاون وزیر نفت با اشاره به پروژه‌های جمع آوری گازهای همراه در خوزستان و ایلام، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۴، کل گازهای همراه جمع‌آوری می‌شود.
Baca lebih lajut »

آیا قمار السالوادور با بیت کوین به ثمر نشسته است؟آیا قمار السالوادور با بیت کوین به ثمر نشسته است؟رئیس‌جمهور السالوادور این روزها در حال جشن و شادی است چون بیت کوین‌هایی که با استفاده از سرمایه عمومی کشور خریده بود با افزایش قیمت بیت کوین سوددهی داشته‌اند.
Baca lebih lajut »

آب اصلی‌ترین مسئله استان زنجان است‌آب اصلی‌ترین مسئله استان زنجان است‌استاندار زنجان گفت: اصلی‌ترین مسئله استان زنجان آب است‌؛ متاسفانه بیشتر از اینکه به کنترل آب‌های سطحی و استفاده از آن وابسته باشیم به استفاده از آب‌های زیرزمینی متکی شده‌ایم.
Baca lebih lajut »

باید از ظرفیت‌های مردمی در امر پیشگیری از وقوع جرم استفاده شودباید از ظرفیت‌های مردمی در امر پیشگیری از وقوع جرم استفاده شودرییس قوه قضاییه گفت:باید از ظرفیت‌های مردمی در امر پیشگیری از وقوع جرم استفاده شود.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 15:44:04