قطع گاز تحویلی ایران به عراق منجر به از رده خارج شدن بیش از پنج هزار مگاوات ظرفیت نیروگاههای برقی عراق و قطع گسترده برق در این کشور شده است.
وزارت برق عراق روز یکشنبه چهارم آذر با انتشار بیانیهای گفت که جمهوری اسلامی به دولت بغداد اطلاع داده «به خاطر نوسازی خطوط لوله صادرات گاز»، تحویل گاز به این کشور را برای ۱۵ روز متوقف میکند.
به گفته او، با تصمیم جدید دولت ایران ۵۵۰۰ مگاوات از نیروگاههای عراق به خاطر مشکل سوخت از رده خارج شده و تولید برق کشور هماکنون به زیر ۱۵ هزار مگاوات رسیده است. اعمال محدودیت ایران در صادرات گاز به عراق در حالی است که ابتدای فروردین امسال جمهوری اسلامی قرارداد پنج ساله جدیدی با عراق امضا کرد که طبق آن از سال آینده باید روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز تحویل عراق دهد.
امسال کسری گاز ایران از مهرماه آغاز شده و حتی دولت توان تامین سوخت نیروگاههای برقی داخلی را نیز ندارد.
اقتصاد ایران بایگانی گزارشهای خبری تازهها
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
توقف ۱۵ روزه صادرات گاز ایران به عراقوزارت برق عراق اعلام کرد در پی متوقف شدن صادرات گاز ایران به عراق، این کشور ۵۵۰۰ مگاوات برق خود را از دست داده است.
Baca lebih lajut »
توقف صادرات گاز ایران به عراق تکذیب شدبه گزارش شبکه شرق، رئیس مرکز کنترل راهبری گاز کشور گفت: تعهد صادرات گاز ایران به عراق مطابق برنامه در حال اجراست و صادرات گاز ایران به عراق مطابق برنامه برقرار است.
Baca lebih lajut »
واکنشها به «جیرهبندی برق»: حکومت دنبال تولید بیتکوین استقطع برق در مناطق مختلف ایران؛ دولت پزشکیان مازوت را بهانه کرده است
Baca lebih lajut »
کاهش ۵ هزار و ۵۰۰ مگاواتی برق عراق با توقف صادرات گاز ایرانتهران – ایرنا – وزارت برق عراق اعلام کرد صادرات گاز ایران به بغداد و استان های منطقه فرات میانی (نجف، کربلا، دیوانیه، بابل و مثنی) به طور کامل متوقف شد که این امر باعث کاهش ۵ هزار و ۵۰۰ مگاواتی برق تولیدی در این کشور شده است.
Baca lebih lajut »
خروج برخی نیروگاهها از «مدار تولید» به دلیل «بدهی»دور جدید قطع برق و وعده توقف استفاده از مازوت در نیروگاههای ایران؛ گفتوگو با بهزاد احمدینیا
Baca lebih lajut »
انبارسازی گاز اروپا در آستانه زمستاناقدام خریداران اروپایی برای انبارسازی گاز در قیمت ثابت در پایان تابستان، باعث شد واردات گاز طبیعی مایع (الانجی) این منطقه در اکتبر، جهش کم سابقه ای پیدا کند.
Baca lebih lajut »