رئیس دانشگاه تهران با اشاره به موفقیتهای ملی و بینالمللی دانشگاه تهران، با بر شمردن خطاهای متداول در انتخاب رشته و دانشگاه داوطلبان کنکور، رهنمودهایی برای پذیرفته شدگان رتبههای برتر ارائه داد.
به گزارش ایسنا؛ سیدمحمد مقیمی، در هشتمین دوره برنامه روزی با دانشگاه، که با حضور رتبههای زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن تبریک به پذیرفته شدگان و خانواده آنان گفت: دانشگاه تهران نیاز به معرفی ندارد و معرف حضور همه مردم عزیز ایران است؛ به ویژه شما عزیزانی که در شرف انتخاب رشته دانشگاهی هستید که مرحله مهمی از زندگی شماست.
رئیس دانشگاه تهران افزود: دانشگاه تهران امروز یکی از دانشگاههای بسیار معتبر در عرصه جهانی است و در رتبهبندی شانگهای که اخیراً منتشر شد، دانشگاه تهران در گروه ۵۰۰ دانشگاه برتر دنیا و رتبه اول ملی معرفی شد. در این رتبه بندی، دانشگاههای شهید بهشتی و صنعتی شریف با رتبه ۸۰۰ بعد از دانشگاه تهران قرار گرفتهاند.
رئیس دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه و گسترش قلمرو فعالیت دانشگاه تهران در سطح ملی اشاره کرد و گفت: در عرصه داخلی دانشگاه تهران غیر از مجموعه پردیس مرکزی و دانشکدههایی که در اطراف پردیس مرکزی پراکنده هستند، در بسیاری از نقاط کشور دارای واحد و شعبات مختلفی است.
وی با تاکید بر ایجاد شناخت کافی در انتخاب درست، گفت: بعد از شناخت کافی از رشته و دانشگاه، بحث شناخت توان علمی شما خیلی مهم است، قطعاً شما بهترینهای ایران هستید و رتبه علمی بالایی را به دست آوردهاید ولی الزاماً به این معنی نیست که هر رشتهای متناسب با توان علمی شماست. استعداد، علایق، توانمندی علمی و ویژگیهای شخصیتی که شما دارید در انتخاب رشته تحصیلی شما خیلی تعیین کننده است.
وی در ادامه به تشریح این ۱۰ خطا پرداخت و گفت: نخستین خطا در انتخاب، خطای کامروایی آنی است. گاهی اوقات ما دوست داریم تصمیمی بگیریم که پاداش آن با سرعت در اختیار ما قرار بگیرد. این خطای کامروایی آنی ممکن است صرفاً اسم دانشگاه باشد یا اسم یک رشته باشد. فرضا بخاطر جایگاه و شأن اجتماعی عنوان دانشگاه، به رشته توجه نکنیم تا اطرافیان بگویند فلان دانشگاه قبول شده است یا برای صرفاً عنوان یک رشته، کیفیت دانشگاه محل تحصیل را به فراموشی بسپاریم.
وی خطای بعدی در انتخاب را خطای بزرگنمایی برشمرد و گفت: گاهی اوقات یک جنبه از یک دانشگاه و رشته را بزرگ میکنیم در حالیکه ممکن است این جنبه آن اندازه هم مهم نباشد و این بزرگنمایی ما را دچار خطا میکند و در حقیقت این جنبه بزرگنمایی شده مبنای انتخاب و تصمیم ما میشود. بنابراین باید سعی کنیم دچار خطای بزرگنمایی نشویم و اطلاعات و جنبههای مختلف یک موضوع که میتواند یک دانشگاه یا یک رشته باشد را به صورت همه جانبه بررسی و یک بخش آن را بیش از آنچه که هست بزرگ جلوه ندهیم.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
تسهیلات ویژه به پذیرفتهشدگان ممتاز دانشگاه یاسوج اعطا میشودرئیس دانشگاه یاسوج گفت: شیوه نامه اعطای تسهیلات ویژه به پذیرفتهشدگان ممتاز دانشگاه یاسوج اجرا میشود.
Baca lebih lajut »
جذب ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تهران/تاسیس دو شعبه در تفلیس و نجفاشرفتهران- ایرنا- رئیس دانشگاه تهران گفت: در سال تحصیلی جدید ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی از ۳۰ کشور دنیا جذب دانشگاه و دو شعبه در شهرهای تفلیس و نجف اشرف تاسیس میشود.
Baca lebih lajut »
درخواست نعمتزاده از رئیس جمهور اجابت شدرئیس دانشگاه تهران اعلام کرد مبینا نعمتزاده مدالآور المپیک را بدون کنکور پذیرش خواهند کرد.
Baca lebih lajut »
اعطای تسهیلات ویژه برای دانشجویان مستعد/ تحصیل همزمان دانشجویان در دو رشتهمعاون آموزشی دانشگاه تهران در آستانه انتخاب رشته پذیرفتهشدگان کنکور سراسری، اعلام کرد: دانشجویان استعداد درخشان مقطع کارشناسی دانشگاه تهران میتوانند به صورت همزمان در دو رشته ادامه تحصیل دهند.
Baca lebih lajut »
کاروان زیارتی اربعین حسینی دانشگاه تهران اعزام شدکاروان دانشگاهیان دانشگاه تهران پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه تهران و با ادای احترام به شهدای گمنام، عازم پیادهروی اربعین شد.
Baca lebih lajut »
فرهاد دانشجو از ریاست دانشگاه تربیت مدرس استعفا دادتهران- ایرنا- فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه تربیت مدرس با ارسال نامهای به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از مقام خود استعفا داد.
Baca lebih lajut »