براساس گزارش مرکز آمار ایران، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۱.۶ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۱ درصد)، ۰.۵ واحد درصد کاهش داشته است.
به گزارش ایسنا، طبق اعلام مرکز آمار ایران، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن ۱۹۸۵.۲ است که نسبت به ماه قبل ۱.۶ درصد، نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۹.۷ درصد و در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل ، ۳۹.۲ درصد افزایش داشته است.براسا این گزارش، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن نسبت به ماه قبل ۱.۶ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل ، ۰.۵ واحد درصد کاهش داشته است.
۹ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات معدنی به ازای تولید محصولاتشان در داخل کشور، دراردیبهشت ماه ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۱۹.۷ درصد افزایش دارد. در این ماه بیشترین تورم نقطه به نقطه با ۳۱.۹ درصد مربوط به گروه «سایرمعادن» و کمترین تورم نقطه به نقطه با ۱۶.۷ درصد مربوط به گروه «زغالسنگ» است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
کاهش تورم تولیدکننده صنعت و معدن در فروردین ماهبراساس گزارش مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده در دو بخش صنعت و معدن در فروردین ماه سال جاری، کاهش تورم نقطه به نقطه و سالانه داشته است.
Baca lebih lajut »
تورم تولیدکننده برق کم شدبر اساس اعلام مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در فروردین ماه سال جاری در هر سه حوزه تورم ماهانه، تورم نقطهبهنقطه و تورم سالانه کاهش داشته است.
Baca lebih lajut »
کاهش تورم کشاورزی و دامداری سنتیبراساس اعلام مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده زراعت، باغداری و دامداری سنتی در فروردین ماه ۱۴۰۳ در دو حوزه تورم نقطه به نقطه و تورم سالانه کاهش داشته است.
Baca lebih lajut »
کاهش ۱۷ واحد درصدی تورم تولیدکننده/ کاهش شاخص رشد پول به ۱۵.۷ درصدمعاون بانک مرکزی با تاکید بر کاهش متغیرهای پولی موثر بر تورم و اینکه هم اکنون حدود ۹۰ درصد ترکیب واردات کشور اختصاص به مواد اولیه، کالاهای واسطهای و سرمایهای دارد، گفت: هدف از اجرای سیاست تثبیت در حوزه ارز تقویت تنظیمگری و شأن حکمرانی بانک مرکزی در بازار ارز است و منطق اولیه ایجاد مرکز مبادله ارز و طلای ایران، نیز در همین راستا است.
Baca lebih lajut »
کنترل تورم بخش صنعت در اردیبهشت ماهطبق این گزارش مرکز آمار، اقتصاد ایران در بخش تولیدات صنعتی با کاهش نامحسوس و اندک تورم برای تولیدکننده مواجه بوده است.
Baca lebih lajut »
طلای جهانی به دلار نرسیدقیمت جهانی طلا امروز چهارشنبه (۱۲ ژوئن) تحت تاثیر تقویت دلار آمریکا کاهش یافت، زیرا سرمایهگذاران منتظر دادههای کلیدی تورم ایالاتمتحده و پیشبینیهای به روز شده نرخ بهره فدرال رزرو بودند.
Baca lebih lajut »