تناقض واقعیت با چهره افراد در مجازی!

Indonesia Berita Berita

تناقض واقعیت با چهره افراد در مجازی!
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 61 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 28%
  • Publisher: 63%

فضای‌مجازی با این که می‌تواند کارکردهای مثبت زیادی برای افراد داشته باشد، اما در عمل شاهد ناهنجاری‌های زیادی در این فضا هستیم.

به گزارش ایسنا، شکل‌گیری هویت از سن بسیار پایین شروع می‌شود اما انسان در سن نوجوانی یک بحران هویتی را تجربه می‌کند که باید به این سوال پاسخ دهد که «من کی هستم؟» « تصورم از خودم چیست؟ ». این بحران هویت که فرد نسبت به چیستی خود دچار گمراهی شده است، بسیار مهم است.

درباره مفهوم هویت از نوع حقیقی و مجازی و تاثیرات آن بر زندگی افراد با دکتر علی اصغر اصغرنژاد مشاور و روانشناس به گفتگو نشسته‌ایم که در ادامه پیش روی شما قرار می‌گیرد: هویت تصوری است که افراد از قیافه، توانایی‌ها، علایق، استعدادها، پدر و مادر، ملیت، قومیت، نژاد، باورها، اعتقادات و..... خود دارند. شکل‌گیری هویت از سن بسیار پایین شروع می‌شود اما انسان در سن نوجوانی یک بحران هویتی را تجربه می‌کند که باید به این سوال پاسخ دهد که «من کی هستم؟» « تصورم از خودم چیست؟ ».

در حال‌حاضر در این فضا مخصوصا نوجوانان سعی می‌کنند تصویری غیرواقعی از خود ارائه دهند. چه تصویر منفی که بخواهند به گونه‌ای جلب ترحم و توجه کنند، یا با تصویری خیلی مثبت و جذاب دیگران را تحت تاثیر قرار دهند و به این طریق باعث ایجاد جاذبه در رابطه بین فردی شوند. اما در درازمدت هر دوی این‌ها می‌توانند فرد را دچار مشکل جدی و اساسی کند.اصلی‌ترین صدمه و آسیبی که فضای‌مجازی به فرد می‌زند این است که فرد را به خیال‌پردازی، فانتزی یا رویایی که دوست دارد، می‌برد.

نکته دیگری که در این جا می‌توان به آن اشاره کرد این است که وقتی فرد به دنبال مطلبی، وارد سایتی می‌شود، آن سایت پشتیبان‌هایی داردکه با هدف یا اهدافی خیلی ظریف یک کالا یا جریان یا گرایش فکری را به گونه‌ای تبلیغ می‌کنند بدون اینکه فرد هوشیار باشد.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شددوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شددوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی در قزوین برگزار شد.
Baca lebih lajut »

بانوی پرسپولیسی در مبارزه با سرطان: به آرزوهایم قول رسیدن دادمبانوی پرسپولیسی در مبارزه با سرطان: به آرزوهایم قول رسیدن دادمبانوی طرفدار در پرسپولیس که مشغول مبارزه با بیماری سرطان است به واسطه حضورش در دیدار با پرسپولیس حسابی در فضای مجازی و رسانه‌ها مورد توجه قرار گرفته است.
Baca lebih lajut »

تناقض در سخنان مدیران شهرداری؛ ادعای «انهدام شبکه مافیای کودکان» و«واقعیت زباله‌گردی» در تهرانتناقض در سخنان مدیران شهرداری؛ ادعای «انهدام شبکه مافیای کودکان» و«واقعیت زباله‌گردی» در تهرانروایت یک شهروند از زباله‌گردی دو کودک در تهران
Baca lebih lajut »

«ایربی‌ان‌بی» متعهد به مقابله با روسپی‌گری در طول بازی‌های المپیک پاریس شد«ایربی‌ان‌بی» متعهد به مقابله با روسپی‌گری در طول بازی‌های المپیک پاریس شد«ایربی‌ان‌بی»، پلت‌فرم محبوب در فضای مجازی برای اجاره مکان‌های اقامتی، توافقنامه‌ای را به منظور مقابله با روسپی‌گری و قاچاق با نهاد دولتی «میپروف» در فرانسه به امضا رساند.
Baca lebih lajut »

کارگاه بین‌المللی «فیلمسازی واقعیت مجازی تعاملی» برگزار می‌شودکارگاه بین‌المللی «فیلمسازی واقعیت مجازی تعاملی» برگزار می‌شودکنان سوباشی از چهره‌های آکادمیک شناخته‌شده در سینمای ترکیه برای برگزاری کارگاه بین‌المللی «فیلمسازی واقعیت مجازی تعاملی» به میزبانی انجمن سینمای جوانان ایران به ایران می‌آید.
Baca lebih lajut »

چرا فضای مجازی موجب افت تحصیل دانش‌آموزان می‌شود؟چرا فضای مجازی موجب افت تحصیل دانش‌آموزان می‌شود؟یک مدرس آموزش خانواده در بستر فضای مجازی با اشاره به چالش‌های این حوزه برای دانش آموزان گفت: مدیریت نشدن فضای مجازی بستری را برای افت تحصیلی دانش‌آموزان فراهم کرده است.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 13:45:27