کرملین اعلام کرد که روسیه و ایران تقریبا به طور کامل در تجارت دوجانبه، استفاده از ارزهای خارجی را کنار گذاشته و از ارز ملی استفاده میکنند.
به گزارش مشرق، کاخ کرملین در بیانیهای اعلام کرد که روسیه و ایران در معاملات متقابل تقریبا به طور کامل ارزهای خارجی را کنار گذاشته و از ارز ملی بهره میبرند.
به گفته کرملین، روسیه و ایران به طور مشترک در حال توسعه چندین پروژه بزرگ در حوزه حمل و نقل و انرژی شامل احداث واحدهای جدید تولیدی در نیروگاه اتمی بوشهر و کریدور بینالمللی شمال به جنوب که سنپترزبورگ را به شهر بندری بمبئی هند متصل میکند، فعالیت و همکاری میکنند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
آخرین اعزام رویینگ با فدراسیون قایقرانیتیم ملی رویینگ ایران آخرین اعزام خود را با فدراسیون قایقرانی انجام میدهد.
Baca lebih lajut »
۴۱ درصد صادرات ایران به افغانستان از طریق خراسان رضوی انجام میشودرئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان گفت: ۴۱ درصد صادرات ایران به افغانستان از طریق خراسان رضوی انجام میشود که نشاندهنده بیشترین حجم ارتباطات تجاری ما با افغانستان است.
Baca lebih lajut »
اجرای طرح باشگاههای مطالعه دانشجویان ایران در سراسر کشوردومین دوره طرح ملی باشگاههای مطالعه دانشجویان ایران (سریر) به همت سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی و با همکاری واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور آغاز میشود.
Baca lebih lajut »
عارضهیابی کلی از خط تولید مجتمع مس سرچشمه رفسنجانمدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: بر اساس برنامهریزی انجام گرفته، با عارضهیابی کلی از خط تولید مجتمع مس سرچشمه، تمام عارضهها شناسایی و براساس اولویتبندی مشکلات برطرف میشود.
Baca lebih lajut »
آیا ایران میتواند در درگیری با اسرائیل به کمک نظامی روسیه تکیه کند؟با ادامه جنگ روسیه در اوکراین و تشدید درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و اسرائیل موضوع همکاری نظامی ایران و روسیه اهمیت ویژه یافته است.
Baca lebih lajut »
مستند «دربند»: تلاش برای شناساندن میراث ایران در بیرون از مرزهای کنونیاشاز سرزمینهایی که ایران در پی عهدنامههای گلستان و ترکمنچای از دست داد عموما با تاسف یاد میشود، اما به جنبههای تاریخی و باستانشناسی حضور ایران در این مناطق کمتر پرداخته میشود.
Baca lebih lajut »