تقاضای گاز تا ۲۰۵۰؛ ۳۴ درصد افزایش می یابد

گاز Berita

تقاضای گاز تا ۲۰۵۰؛ ۳۴ درصد افزایش می یابد
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 86 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 38%
  • Publisher: 53%

پیش‌بینی می‌شود تقاضای گاز طبیعی تا سال ۲۰۵۰ میلادی ۳۴ درصد افزایش یابد و سهم آن در ترکیب انرژی جهان از ۲۳ درصد امروز به ۲۶ درصد در سال ۲۰۵۰ افزایش یابد.

به گزارش ایلنا، محمد حامل در نشست کارشناسی و کارگاه‌های سه‌گانه تخصصی دبیرخانه مجمع کشورهای صادرکننده گاز که در حاشیه بیست‌وششمین نشست وزارتی این نهاد در تهران برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدا به نیابت از مجمع کشورهای صادرکننده گاز ، درگذشت برادر محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران را صمیمانه تسلیت می‌گویم.

حامل با اشاره به اینکه نقش محوری ایران با تأسیس اوپک در سال ۱۹۶۰ میلادی ادامه یافت، تصریح کرد: اقدامی مهم که کشورهای صادرکننده نفت را متحد و توانمند کرد تا به‌اتفاق بازارهای جهانی نفت را ایجاد کنند. حامل با اشاره به اینکه جی‌ئی‌سی‌اف سازمانی میان‌دولتی متشکل از ۲۰ کشور از چهار قاره است که در مجموع ۷۰ درصد از ذخایر گاز طبیی جهان و ۴۰ درصد از تولید بازار را در اختیار دارند، اظهار کرد: سه بخش فنی مسئول انجام پژوهش و تجزیه‌وتحلیل است. همه مدیران این سه بخش در این نشست کارشناسی حضور دارند و شما را از طریق یافته‌های تازه خود و چهار نشریه گزارش سالانه بازارهای گاز جهان ، چشم‌انداز جهانی گاز در ۲۰۵۰ ، بولتن آماری سالانه و سازوکار تبادل داده راهنمایی خواهند کرد.

حامل بیان کرد: در جی‌ئی‌سی‌اف سیستم‌های انرژی و تکامل آنها را از طریق دریچه توسعه پایدار با سه رکن به‌هم‌پیوسته توسعه اقتصادی، پیشرفت اجتماعی و حفاظت از محیط زیست تجزیه و تحلیل می‌کنیم. حامل با بیان اینکه این دیدگاه بیشتر با این حقیقت که جهان در آینده حتی به انرژی بیشتری نیاز خواهد داشت، تقویت می‌شود، گفت: جی‌ئی‌سی‌اف پیش‌بینی می‌کند که تقاضای اولیه انرژی طی سه دهه آینده با رشد ۲۰ درصدی به‌ویژه در کشورهای در حال توسعه همراه خواهد بود، زیرا جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ میلادی یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون نفر بیشتر می‌شود، شهرنشینی گسترش می‌یابد، اقتصاد جهان بیش از دو برابر افزایش خواهد داشت، و تقاضای جهانی برای استانداردهای بالاتر زندگی شتاب می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه گذار از زغال سنگ به گاز طبیعی کیفیت هوای شهری را افزایش می‌دهد، کارایی انرژی را بهبود می‌بخشد و انتشار گازهای گلخانه‌ای را به‌طور خیره‌کننده‌ای کاهش می‌دهد، تصریح کرد: گاز طبیعی با ایجاد انعطاف‌پذیری و ثبات در سیستم‌های نوظهور برق، مکملی برای انرژی‌های تجدیدپذیر است، هنگامی که خورشید نمی‌تابد، باد نمی‌وزد یا نیروی آب در زمان خشکسالی‌های مکرر کافی نیست.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

ilnanews /  🏆 10. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در پاییز امسالافزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در پاییز امسالسخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از ابتدای پاییز امسال تا کنون، ۶۶۳ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شده‌اند که این رقم نسبت به سال گذشته،۲۰ درصد افزایش یافته است.
Baca lebih lajut »

مدیرعامل بی‌پی: تقاضای نفت همچنان ما را شگفت‌زده می‌کندمدیرعامل بی‌پی: تقاضای نفت همچنان ما را شگفت‌زده می‌کندمدیرعامل بی‌پی با بیان اینکه روند تقاضای جهانی نفت همچنان ما را شگفت‌زده می‌کند، گفت: تقاضای برای نفت به‌طور میانگین سالانه با یک درصد افزایش روبه‌روست.
Baca lebih lajut »

ادعای «فروش نیم میلیارد لیتر ذخیره گازوئیل» در بورس تهران، توسط یک مقام نفتیادعای «فروش نیم میلیارد لیتر ذخیره گازوئیل» در بورس تهران، توسط یک مقام نفتیازآزادسازی قیمت بنزین سوپر تا افزایش قیمت گاز خانگی و تجاری
Baca lebih lajut »

سهم یک درصدی اقتصاد دریامحور باید تا ۸ درصد افزایش یابدسهم یک درصدی اقتصاد دریامحور باید تا ۸ درصد افزایش یابدرییس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: اقتصاد دریا محور را باید با کمک تجارت رشد دهیم و سهم رشد اقتصادی آن را هم از یک درصد به 8 درصد برسانیم.
Baca lebih lajut »

دادرسی الکترونیک در استان کرمان به ۹۵ درصد می‌رسددادرسی الکترونیک در استان کرمان به ۹۵ درصد می‌رسدرئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده، نرخ دادرسی‌های الکترونیک در استان باید از ۹۱ درصد کنونی به ۹۵ درصد افزایش یابد.
Baca lebih lajut »

مسیر کتاب و کتابخوانی، راه توسعه استمسیر کتاب و کتابخوانی، راه توسعه استاستاندار گیلان، کتاب و کتابخوانی را راه توسعه دانست و گفت: مشکل معیشت با کتاب و کتابخوانی حل می شود، زیرا با کتابخوانی کارایی و بهره وری افزایش می یابد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-22 06:17:32