رئیس مرکز تحقیقات مدیریت رفاه اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و سلامت اجتماعی، دادههای یک مطالعه انجام شده درخصوص تاثیر کرونا بر وضعیت اقتصادی و سلامت کودکان توسط این مرکز را تشریح کرد.
مروئه وامقی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به انجام مطالعهای درخصوص تاثیر کرونا بر کودکان در چند حوزه از جمله اقتصاد و آموزش در سال ۱۴۰۱ که توسط مرکز تحقیقات و مدیریت رفاه اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی البرز انجام شده است، اظهار کرد: در ابتدای شروع همه گیری کرونا، در مطالعات داخلی و جهانی مطرح میشد که کودکان به کرونا مبتلا نمیشوند و در صورت ابتلا هم، بیماری آنها خفیف است، از همین رو، کودکان چندان در موضوع همهگیری این ویروس موردتوجه نبودند.
وامقی تاکید کرد: این مطالعه جهت بررسی پیامدهای منفی حاصل از کرونا در حوزههای مختلف از جمله وضعیت اقتصادی و سلامت کودکان در سال پایانی همهگیری ویروس کرونا انجام شد تا مشخص شود که این پیامدها چه ارتباطی با وضعیت اجتماعی و اقتصادی آنها دارد. جامعه مورد هدف در این مطالعه، خانوادههای دارای کودکان ۷ تا ۱۷ سال با تعداد نمونه ۲۸۷۸ کودک بوده است.
به گفته وامقی، ۱۸ درصد از این خانوادهها در مقطع زمانی مورد مطالعه، وضعیت اقتصادی خود را ضعیف و ۴.۶ درصد وضعیت خود را بسیار ضعیف و ۵۰ درصد وضعیت خود را متوسط و سایرین وضعیت اقتصادی خود را خوب و خیلی خوب عنوان کرده بودند. وی تصریح کرد: زمانی که از خانوادهها و کودکان پرسیده شد که چرا از ماسک استفاده نمیکنند؟ ۴۰ درصد از کودکان ایرانی به علت اینکه در آن زمان شیوع کرونا را پایین و یا رو به اتمام میدانستند، ۲ درصد به دلیل هزینه بالای ماسک و ۱۳ درصد از کودکان به علت اعتقاد نداشتن به تاثیر ماسک در کنترل همهگیری، از ماسک استفاده نمیکردند.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
اتلاف وقت در ترافیک بر کیفیت زندگی و سلامت جامعه تأثیر داردرئیس پلیس راهور فراجا گفت: اتلاف وقت در اثر ترافیک نهتنها بر زندگی روزمره مردم تأثیر منفی میگذارد، بلکه بهطور مستقیم بر کیفیت زندگی و سلامت جامعه نیز تأثیر دارد.
Baca lebih lajut »
تاثیر بالقوه و مادامالعمر استرس و افسردگی مادر بر دیانای نوزادمحققان چگونگی تاثیر ماندگار استرس و افسردگی مادر بر دیانای نوزاد و ایجاد پیوندهای اپیژنتیکی جدید بین سلامت روان و رشد کودک را کشف کردند.
Baca lebih lajut »
نوبل ۲۰۲۴ اقتصاد برای مطالعه شکلگیری موسسات و تاثیر آنها بر رفاه، به ۳ محقق رسیدآکادمی نوبل، روز دوشنبه جایزه نوبل اقتصادی سال ۲۰۲۴ را برای مطالعه درباره «چگونگی شکلگیری موسسات و تاثیر آنها بر رفاه»، به دارون عجماوغلو، سیمون جانسون و جیمز رابینسون اهدا کرد.
Baca lebih lajut »
کتابداران تأثیر زیادی بر وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور دارندسرپرست کتابخانههای عمومی لرستان گفت: کتابداران میتوانند تأثیر زیادی بر وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور داشته باشند.
Baca lebih lajut »
تأثیر سوء تحریم بر سلامت فقراتحریمهای اقتصادی تأثیر قابل توجهی بر سلامت شهروندان کشورهای تحریمزده دارند. محمدرضا فرزانگان، هانیه سادات سجادی و رضا مجدزاده، پژوهشگران اقتصادی با انتشار مقالهای در مجله Lancet از تأثیر تحریم بر سلامت فقرا و اقشار آسیبپذیر نوشته و پیشنهاد دادهاند سازمانهای جهانی سازوکارهایی برای حمایت از سلامت شهروندان کشورهای تحت تحریم ایجاد کنند.
Baca lebih lajut »
تاکید قدرتهای دوم و پنجم اقتصادی جهان بر سرمایهگذاری در ایرانوزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: قدرتهای دوم و پنجم اقتصادی جهان هر دو بر اراده دولتهایشان در توسعه همکاریهای اقتصادی با کشورمان و سرمایهگذاری در ایران تاکید کردند.
Baca lebih lajut »