کارشناس مسائل بینالملل گفت: ایران باید شروع جدیدی را از همکاریها با آذربایجان و ارمنستان داشته باشد چراکه این موضوع در راستای ثبات و گسترش روابط چندجانبه و دوجانبه با کشورهای منطقه حائز اهمیت است.
به گزارش ایسنا، در سال ۱۴۰۲ سیاست خارجی ایران همچون عرصه داخلی کشور، سال پر و فراز و نشیبی را طی کرد؛ در کنار این که به موفقیتهایی دست یافت با ناکامیهایی نیز روبرو شد.
در دی ماه سال جاری در پی اقدام ایران برای مبارزه با گروههای تروریستی در منطقه اربیل کردستان عراق و همچنین منطقه مرزی مشترک با پاکستان تنشهایی در روابط دیپلماتیک تهران با بغداد و اسلامآباد ایجاد شد و این دو کشور سفرای خود را از تهران فراخواندند ولی در نهایت با اقدامات دیپلماتیک صورت گرفته از جمله سفر حسین امیرعبداللهیان به اسلام آباد و علیاکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی به بغداد، بحرانهای ایجاد شده مدیریت شد.
«حسن بهشتیپور» کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با ایسنا در مورد مهمترین تحولات عرصه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۲ گفت: به نظرم عادیسازی روابط با عربستان یکی از مهمترین تحولات در این سال بود، دو کشور ایران و عربستان در اسفندماه ۱۴۰۱ تصمیم گرفتند که روابط خود را مجددا از سر بگیرند و در سال ۱۴۰۲ سفارتخانه های خود در تهران و ریاض را بازگشایی و سفرای جدید خود را معرفی کردند.
این کارشناس مسائل بینالملل با بیان اینکه ما همواره از نظر سیاسی و دیپلماتیک از آرمان و مبارزات مردم فلسطین حمایت کردهایم، تصریح کرد: در قضیه تحولات هفت اکتبر ایران تأکید کرد که در این موضوع نقشی نداشته است و مسئولیت بینالمللی در این زمینه متوجه ایران نیست در واقع در این ارتباط سیاست خارجی کشور بدون هیجان و هوشمندانه عمل کرد.
این کارشناس مسائل بینالملل در بخش دیگری از صحبتهای خود با اعتقاد بر اینکه در حوزه قفقاز جنوبی نیز که دارای اهمیت زیادی است نتوانستیم توفیق چندانی کسب کنیم، گفت: باید یک شروع جدیدی را از همکاریها با آذربایجان و ارمنستان داشته باشیم؛ چرا که این موضوع در راستای ثبات و گسترش روابط چند جانبه و دوجانبه با کشورهای این منطقه حائز اهمیت است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
علیاف: باکو به صلح با ایروان نزدیکتر از همیشه استرئیس جمهوری آذربایجان گفت، باکو اکنون از هر زمان دیگری در گذشته به صلح با ایروان نزدیک است.
Baca lebih lajut »
ساخت قدرت در مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟+ نموداراز آنجایی که در انتخابات مجلس دوازدهم بیشترین رقابت بین گروههای اصولگرا بود و اصلاحطلبان تقریبا با یک وحدت رویکرد حضور پیدا کرده بودند باید تفکیک اصولگرایان را مورد توجه قرار داد.
Baca lebih lajut »
برای دیگردوستی علم و مرجعی نداریمیک مددکار اجتماعی با اشاره به اینکه ما برای دیگردوستی علم و مرجعی نداریم، گفت باید برای این کار مرجع علمی و کتاب وجود داشته باشد.
Baca lebih lajut »
پاسخ خزعلی به سوال نشریه آمریکایی درباره امکان رئیس جمهور شدن زنان در ایرانمعاون رئیس جمهور ایران در امور زنان و خانواده در گفتوگو با نشریه آمریکایی نیوزویک گفت که امکان دارد روزی رئیس جمهور زن در ایران داشته باشیم.
Baca lebih lajut »
لزوم آمادگی حداکثری برای استقبال از مسافرین نوروزی ارومیهفرماندار ارومیه گفت: دستگاههای متولی باید آمادگی حداکثری برای استقبال از مسافران نوروزی داشته باشند.
Baca lebih lajut »
رونمایی از ساعتهای شهیدان باکری و زینالدینموزه تماشاگه زمان مجموعه جدیدی از ساعتهای ۱۲ شهید گمنام به همراه ۲ ساعت از شهید باکری و شهید زینالدین را به نمایش گذاشت.
Baca lebih lajut »