به گزارش شبکه شرق، به اعتقاد کارشناسان با عملکرد دولت سیزدهم در سرعت و کیفیت از تکنولوژیهای ارتباطی بهخصوص اینترنت، به دوران قبل از دهه ۹۰ برگشتهایم.
در حالی که رقابت کاندیداها برای نشستن بر مسند ریاستجمهوری، روزهای پایانی خود را سپری میکند، دولت سیزدهم برای دولت بعدی در حوزه فناوری اطلاعات، فیلترینگ گسترده، سرعت و کیفیت پایین اینترنت و نارضایتی جامعه از اختلالهای مکرر را بهجا گذاشته است.
عیسی زارعپور در تابستان سال ۱۴۰۰ ادعا کرد که قرار نیست با تکمیل شبکه ملی اطلاعات، دسترسی کاربران به شبکه جهانی اینترنت قطع شود، اما نه تنها به این وعده عمل نشد، بلکه همزمان با فعالیت دولت سیزدهم طرح صیانت با وجود انتقادات و مخالفتها به صورت چراغ خاموش اجرا شد. در همین راستا، اینستاگرام، واتساپ و گوگلپلی فیلتر شد و این موضوع بیش از ۸۰ درصد ایرانیها را مجبور به استفاده از فیلترشکن کرد.
اما مرکز پژوهشهای مجلس در گزارش اخیر خود مطرح کرد که با وجود اتصال ۷.۵ میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری، صرفا بیش از ۵۰۰هزار مکان اداری، تجاری و مسکونی در حال استفاده از خدمات اتصال تار نوری به شیوههای مختلف هستند. بازوی پژوهشی مجلس همچنین رشد ۳۰۰ درصدی نقاط اتصال فیبر نوری در سال جاری را هم واقعبینانه ندانست.
این پژوهشگر در ادامه صحبتهای خود افزایش زیرساختهای ارتباطی همچون پهنای باند در دولت سیزدهم را نامناسب ارزیابی میکند و به اعتقاد او، در این زمینه مراکز داده و تبادل، تغییرات و پیشرفتی نسبت به قبل نداشتهاند. ناظمی همچنین به «دنیای اقتصاد» درباره توسعه خدمات بر بستر اینترنت میگوید: «ایجاد و گسترش کسبوکارها یکی از بخشهای این حوزه است که در دولت سیزدهم شاهد شکلگیری کسبوکار جدیدی نبودهایم. حتی استارتآپهای فعال نیز با چالشها و محدودیتهای متعددی در مسیر رشد مواجه شدند.
حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی وعده دیگر زارعپور است، اما با این وجود در یک سال اخیر دادهای از مردم نبود که در فضای اینترنت منتشر شود و حریم خصوصی آنها را از بین نبرد. در این رابطه، دولت سیزدهم دستورالعمل حفاظت از حریم خصوصی کاربران را تدوین و ابلاغ کرد که تاکنون با وجود اتمام مهلتها، گزارشی از اجرای این دستورالعمل منتشر نشده است.
اینترنت انتخابات ریاست جمهوری طرح صیانت اینترنت انتخابات ریاست جمهوری
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
قاضیزاده: یک جاهایی در ایجاد فضای محدودیت افراط کردیمقاضیزاده هاشمی در بخشی بعدی سخنان خود گفت: اینترنت کالای خاص برای خانوادهها است. فرزند برای آموزش به اینترنت نیاز دارد. مادر برای کسب کارهای خود به اینترنت نیازمند است و یکی از مشاغل کسب کار زنان همین مشاغل اینترنتی است. دولت هوشمند بدون اینترنت ممکن نیست. محدودیت جغرافیایی بدون اینترنت ممکن نیست. نقد مسئولین هم بدون اینترنت ممکن نیست.
Baca lebih lajut »
سخنان جنجالی مشاور «سعید جلیلی» درباره محدودسازی اینترنت و طرح صیانتبه گزارش شبکه شرق، «علی خضریان» که مشاور «سعید جلیلی» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری است، بارها برای تصویب طرح محدودسازی اینترنت که به عنوان طرح صیانت شناخته میشود، تلاش کرده است.
Baca lebih lajut »
چه میشود اگر روحمان هم خبر نداشته باشد که در اینترنت چه چیزهایی وایرال شده است؟بعد از سال ۲۰۲۰، افول شبکههای اجتماعی آغاز شده است، بدون آنکه معلوم باشد بعد از آنها اینترنت چه شکلی خواهد شد.
Baca lebih lajut »
یافتههای یک مطالعه؛ مغز نوجوانان مبتلا به اعتیاد اینترنت تغییر میکندتهران- ایرنا- پژوهش جدید دانشمندان کالج دانشگاهی لندن (UCL) نشان میدهد مغز نوجوانان مبتلا به اعتیاد به اینترنت دچار تغییراتی میشود که ممکن است به رفتارها و تمایلات اعتیادآور بیشتری منجر شود.
Baca lebih lajut »
آسیاتک خوانسار را به اینترنت فوق سریع فیبر نوری مجهز کردبیش از هفت هزار خانوار خوانساری تحت پوشش اینترنت فوق سریع فیبر نوری آسیاتک قرار میگیرند.
Baca lebih lajut »
آسیاتک خوانسار را به اینترنت فوق سریع فیبر نوری مجهز کردبیش از هفت هزار خانوار خوانساری تحت پوشش اینترنت فوق سریع فیبر نوری آسیاتک قرار میگیرند.
Baca lebih lajut »