برنامه هفتم و تکلیف قانونی بر زمین مانده وزارت نفت در صنعت بانکرینگ

Indonesia Berita Berita

برنامه هفتم و تکلیف قانونی بر زمین مانده وزارت نفت در صنعت بانکرینگ
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 47 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 22%
  • Publisher: 63%

با وجود تکلیف قانونی وزارت نفت در ماده ۶۲ برنامه هفتم برای تدوین و تصویب آیین‌نامه صنعت بانکرینگ، فرصت‌سوزی‌های این وزارت‌خانه برای رسیدن به هدف بانکرینگ در برنامه هفتم ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، بانکرینگ به مثابه پمب بنزین دریایی برای خرده‌فروشی فراورده‌های سنگین پالایشی جهت تأمین سوخت کشتی هاست.

علی‎رغم مزایای نسبی مهم ایران در صنعت بانکرینگ از جمله موقعیت جغرافیایی مناسب و صادرات سالانه حدود ۱۵ میلیون تن نفت کوره با این وجود آمار اعلامی حاکی از آن است آمار بانکرینگ در کشور طی سال‌های اخیر حدود یک میلیون تن بوده‌است و عملاً زنجیره ارزش صنعت بانکرینگ شکل نگرفته‌است. این درحالی است که در حال حاضر بندر فجیره امارات بواسطه نفت کوره دریافتی از ایران و عراق به قطب دوم بانکرینگ در دنیا تبدیل شده‌است و سالانه به بیش از ۱۲۰۰۰ کشتی خدمات دریایی ارائه می‌کند و درآمدهای مهمی از این محل دارد.

الف- وزارت نفت مکلف است نسبت به تولید و تحویل نفت کوره کم­سولفور ‌نیم درصدی با رشد سالانه بیست ‌و ‌پنج درصد به شرکتهای ارائه کننده خدمات جانبی به کشتیها و تسهیل فرایندهای واردات و تهیه سوخت بر اساس استانداردهای سوخت‌رسانی دریایی اقدام نماید. ب- وزارت راه و شهرسازی مکلف است نسبت به واگذاری حق بهره‌برداری زمین به بخش خصوصی و غیردولتی با رعایت قوانین و مقررات برای عملیات احداث زیرساخت خدمات جانبی به کشتیها اقدام کند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

نیاز سرمایه‌گذاری سالانه ۱۵ میلیارد دلار برای حل ناترازینیاز سرمایه‌گذاری سالانه ۱۵ میلیارد دلار برای حل ناترازیمدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی راهبردی و مدیریت انرژی وزارت نفت گفت: سالانه ۱۵ میلیارد دلار باید سرمایه‌گذاری شود تا بتوانیم در پایان برنامه هفتم توسعه، ناترازی را حل کنیم.
Baca lebih lajut »

نیاز سرمایه‌گذاری سالانه ۱۵ میلیارد دلار برای حل ناترازی انرژینیاز سرمایه‌گذاری سالانه ۱۵ میلیارد دلار برای حل ناترازی انرژیمدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی راهبردی و مدیریت انرژی وزارت نفت گفت: سالانه ۱۵ میلیارد دلار باید سرمایه‌گذاری شود تا بتوانیم در پایان برنامه هفتم توسعه، ناترازی انرژی را حل کنیم.
Baca lebih lajut »

حمایت قانون بودجه و برنامه هفتم از توسعه پتروپالایشگاه‌ها توسط بخش خصوصیحمایت قانون بودجه و برنامه هفتم از توسعه پتروپالایشگاه‌ها توسط بخش خصوصیمجلس شورای اسلامی در قانون بودجه و برنامه هفتم توسعه، بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه پتروپالایشگاه‌ها تأکید کرده است.
Baca lebih lajut »

قالیباف: بودجه باید منطبق بر برنامه هفتم تنظیم و تصویب شودقالیباف: بودجه باید منطبق بر برنامه هفتم تنظیم و تصویب شودرئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برنامه هفتم میثاق ملی و سند بالادستی است، گفت که باید بودجه براساس برنامه هفتم تنظیم شود تا بتوان مشکلات کشور را حل کرد.
Baca lebih lajut »

اعتبارات سال آینده بخش کشاورزی بر اساس سنجه‌های عملکردی برنامه هفتم توسعه نیستاعتبارات سال آینده بخش کشاورزی بر اساس سنجه‌های عملکردی برنامه هفتم توسعه نیسترئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: اعتبارات بخش کشاورزی در لابودجه سال آینده بر اساس سنجه‌های عملکردی مندرج در برنامه هفتم توسعه نیست و این موضوع حوزه کشاورزی را دچار کمبود می‌کند.
Baca lebih lajut »

نخستین جلسه شورای راهبری برنامه هفتم پیشرفت در وزارت ارتباطات برگزار شدتهران - ایرنا - نخستین جلسه شورای راهبری برنامه هفتم پیشرفت در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور معاونان وزیر، روسای سازمان‌ها و مدیران عامل شرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات برگزار شد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 12:59:55