برای کاهش سن ازدواج چه باید کرد؟

Indonesia Berita Berita

برای کاهش سن ازدواج چه باید کرد؟
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 75 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 33%
  • Publisher: 63%

ازدواج این روزها در بین جوانان محبوبیت خود را از دست داده است و برخی از آنها شانه خالی کردن از مسئولیت و جایگزین شدن راه‌های آسان‌تر همراه گزینی را به ازدواج ترجیح می‌دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایرنا، افزایش میانگین سن ازدواج یکی از تغییرات مهم در تحولات خانواده است که بر متغیرهای دیگر از جمله ملاک‌های انتخاب همسر، مشارکت خانواده در ازدواج جوانان و نگرش مثبت به‌ضرورت ازدواج اثرگذار است.

مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در بررسی های اخیر خود اعلام کرده است که بررسی فراوانی ازدواج، نشان از کاهش حدود ۴۵ درصدی نرخ ازدواج از ابتدای دهه ۹۰ تا سال ۱۴۰۲ دارد و ازسوی دیگر، افراد ازدواج کرده به نسبت جمعیت کل نیز کاهش داشته است، البته تعداد این افراد نسبت به جمعیت جوان با رشد روبه‌رو بوده است.

در سال ۱۳۹۲، سن ازدواج زنان ۲۳.۱ و سن ازدواج مردان ۲۷.۳ بوده است و میانگین سن ازدواج زنان در سال ۱۴۰۲ براساس آمار به ۲۴ و مردان به ۲۸.

مسئولیت حسن اجرای حکم این ماده به عهده بانک مرکزی و بانک‌های عامل و تمامی مدیران و کارکنان ذی ربط است. عدم پرداخت یا تاخیر در پرداخت تسهیلات تخلف محسوب شده و قابل پیگیری در مراجع ذی صلاح است. همچنین تمامی بانک‌ها موظفند به صورت ماهانه تعداد تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداختی و تعداد افراد در نوبت دریافت این تسهیلات را به صورت عمومی اعلام کنند.

همچنین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکید دارد که از سال ۱۴۰۱ به بعد، حداقل به اندازه نرخ تورم سالانه به مبالغ موضوع این ماده و تبصره های آن اضافه می‌گردد و بر این اساس وام ازدواج سال ۱۴۰۳ برای آقایان زیر ۲۵ سال و خانم های زیر ۲۳ هر نفر ۳۵۰ میلیون تومان و این مبلغ برای سایرین هر نفر ۳۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد.

برزین با بیان اینکه باید از دوران کودکی و از دوران تحصیل کودکان را با مقوله ازدواج آشنا کرد و مهارت های لازم برای تشکیل خانواده را به آنها آموخت، تاکید کرد: درصد زیادی از جوانانی که امروز از ازدواج گریزان هستند، مهارت تشکیل خانواده را نیاموخته اند و باید کارشناسان و دستگاه های متولی از جمله آموزش و پرورش، ورود علمی به این موضوع داشته باشند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

برای کاهش سن ازدواج چه باید کرد؟برای کاهش سن ازدواج چه باید کرد؟تهران- ایرنا- ازدواج این روزها در بین جوانان محبوبیت خود را از دست داده است و برخی از آنها شانه خالی کردن از مسئولیت و جایگزین شدن راه‌های آسان‌تر همراه گزینی را به ازدواج ترجیح می‌دهند.
Baca lebih lajut »

برای حفاظت از پل‌های شهر اهواز در برابر سارقان چه باید کرد؟برای حفاظت از پل‌های شهر اهواز در برابر سارقان چه باید کرد؟بارها اموال عمومی شهر اهواز مانند تجهیزات پل‌ها به سرقت رفته است؛ سرقت نرده‌ها، تیرهای آهنی و تجهیزات روشنایی پل نهم و سرقت قطعاتی از پل ششم برخی از مواردی است که در بازه‌های مختلف در اهواز مشکل‌ساز شد.
Baca lebih lajut »

نخستین اقدام دولت چهاردهم ساماندهی بخش اقتصاد باشدنخستین اقدام دولت چهاردهم ساماندهی بخش اقتصاد باشدامام جمعه رشت، با بیان این‌که نخستین اقدام دولت جدید باید ساماندهی بخش اقتصاد باشد، گفت: دولت باید برای کنترل قیمت ها و کاهش تورم برنامه ریزی کند.
Baca lebih lajut »

جهاد اسلامی عملیات مقاومت در شمال الخلیل را تبریک گفتجهاد اسلامی عملیات مقاومت در شمال الخلیل را تبریک گفتجهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد تلاش دشمن برای از بین بردن مقاومت چه در کرانه باختری و چه غزه شکست خواهد خورد.
Baca lebih lajut »

شهر صدرا باید هویت داشته باشد / پیشنهاد الحاق باجگاه و قصرقمشه به صدراشهر صدرا باید هویت داشته باشد / پیشنهاد الحاق باجگاه و قصرقمشه به صدرارئیس شورای اسلامی شهر صدرا یکی از مشکلات این شهر را نداشتن هویت عنوان کرد و گفت: این شهر باید هویت داشته باشد و باید برای آن هویت‌سازی کنیم.
Baca lebih lajut »

تغییر قانون سن ازدواج در چه بازه زمانی صورت گرفت؟تغییر قانون سن ازدواج در چه بازه زمانی صورت گرفت؟روزنامه اعتماد نوشت که تغییر قانون سن ازدواج در دوره پهلوی صورت گرفت. به گزارش اعتماد، در بخشی از این گزارش می‌خوانید: جامعه روشنفکران دوره قاجار درنهایت به دنبال تغییر قانون سن ازدواج بودند، ولی این تغییر در دوران پهلوی صورت گرفت و بعد از سال ۱۳۰۷ در قانون مدنی ماده‌‌ای درباره ازدواج تصویب شد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 14:56:14