تهران- ایرنا-لایه ازن به عنوان سپر حفاظتی زمین چند سالیست که دستخوش آسیب شده است از این رو کشورها در قالب پروتکل مونترال اقداماتی را برای کاهش این تخریب انجام داده اند که در این میان ایران هم موفق به حذف فیزیکی هزار و ۳۷۸ واحد تولیدی، تعمیرگاهی و تجهیزات سازگار با لایه ازن و حذف حدود ۹ هزار و ۸۰۰ تن مواد مخرب لایه ازن شد و در این راستا...
گروه جامعه ایرنا - گویی تخریب طبیعت از جانب انسان تمامی ندارد، هر روز از گوشه و کنار دنیا خبری جدید به گوش می رسد که نگرانی دوستداران محیط زیست را بیش از پیش افزون می کند، از پدیده های نوظهوری مانند گرد و غبار بر روی زمین گرفته تا تخریب لایه ازن در آسمان که به چندین سال قبل بر می گردد، یعنی حتی آسمان هم از دست انسان در امان نمانده است به طوری که انسان با عملکرد نادرست خود دل آسمان را هم سوراخ کرد و به مرور به عنوان تخریب لایه ازن معروف شد.
دو سال بعد یعنی در سال ۱۹۸۷ پروتکل مونترال با مشارکت ۴۶ کشور جهان تصویب شد، بر اساس این پروتکل مواد مخرب لایه ازن شناسایی و راه های کاهش انتشار آنها اعلام شد، دولت ایران نیز در سال ۱۹۸۸ به این پروتکل پیوست. در راستای گسترش پروتکل مونترال سال ۲۰۱۶ نمایندگان ۲۰۰ کشور جهان در نشستی در کیگالی، پایتخت رواندا درباره کاهش تدریجی گازهای گلخانه ای در قالب اصلاحیه ای برای پروتکل مونترال به توافق رسیدند، این اصلاحیه اکنون لازم الاجرا است و تا آوریل ۲۰۲۴ حدود ۱۵۹ کشور به عضویت این اصلاحیه پیوستند، ایران هم در خرداد امسال در هیات دولت این اصلاحیه را تصویب کرد و در حال گذراندن مراحل قانونی و تصویب آن در مجلس است.
کارشناس ارشد بخش قوانین و مقررات دفتر حفاظت لایه ازن سازمان حفاظت محیط زیست به خبرنگار محیط زیست ایرنا گفت: دستاوردهای سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حذف گازهای مخرب لایه ازن در چارچوب فعالیت هایی است که دفتر حفاظت از لایه ازن انجام می شود، فعالیت ها هم در پنج بخش حذف فیزیکی مواد و تغییر خط تولید کارخانه ها، اعمال قوانین و مقررات، آموزش و تنویر افکار عمومی، پایش و نظارت و اقدامات منطقه ای و بین المللی انجام می شود.
وی ادامه داد: در بخش قوانین و مقررات هم یک سری قوانین و مقررات مانند اعمال سیستم سهمیه بندی، صدور مجوز برای مواد مخرب لایه ازن و کالاهای حاوی آن، همچنین ممنوعیت سیستم های خنک کننده مبتنی بر مواد مخرب لایه ازن را داریم، در بخش آموزش و تنویر افکار عمومی هم فعالیت های گسترده ای با گمرک، سازمان فنی و حرفه ای، وزارت صمت و سایر وزارتخانه های مرتبط با هدف برگزاری کارگاه های آموزشی داریم.
کارشناس ارشد بخش قوانین مقررات دفتر حفاظت لایه ازن افزود: اصلاحیه کیگالی ۲۰۱۶ تصویب شد و اکنون لازم الاجرا است و تا آوریل ۲۰۲۴ حدود ۱۵۹ کشور به عضویت این اصلاحیه پیوستند، ایران هم در خرداد امسال در هیات دولت این اصلاحیه را تصویب کرد و در حال گذراندن مراحل قانونی و تصویب آن در مجلس است.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
جزئیاتی تازه از جشنواره تئاتر مقاومتستاد برگزاری جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت با انتشار اطلاعیهای زمان اعلام نتایج نهایی بخش صحنهای را اعلام کرد و از دریافت بیش از ۴۰۰ نمایشنامه به دبیرخانه این رویداد خبرداد.
Baca lebih lajut »
روادید گردشگری سریلانکا برای ایران و ۳۴ کشور دیگر رایگان شددولت سریلاکا هزینه صدور روادید گردشگری را برای ۳۵ کشور جهان از جمله ایران، حذف کرد.
Baca lebih lajut »
بیش از هر زمان، نیازمند عزم جهانی برای حذف کامل تسلیحات هستهای هستیمتهران- ایرنا- سفیر ایران در مقر سازمان ملل و دیگر سازمانهای بینالمللی در ژنو در پیامی تاکید کرد: بیش از هر زمان دیگری نیازمند عزمی جهانی برای حذف کامل تسلیحات هستهای هستیم.
Baca lebih lajut »
صادرات بیش از ۱۲۰ قلم کالا در ۵ ماه نخست امسال از گمرکات مازندرانناظر گمرکات مازندران اظهار کرد: در پنج ماه نخست امسال، ۸۱۹ هزار تن انواع کالا به ارزش بیش از ۱۴۶ میلیون دلار از طریق گمرکات استان صادر شده است.
Baca lebih lajut »
جزئیات گروگانگیری باند بینالمللی قاچاق انسان در تهران/ آزادی ۴ گروگان تاجیکستانیرئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ جزئیات گروگانگیری ۴ تن از اتباع تاجیکستان از سوی اعضای یک باند بینالمللی قاچاق انسان را تشریح کرد.
Baca lebih lajut »
جزئیات گروگانگیری باند بینالمللی قاچاق انسان در تهرانرئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ جزئیات گروگانگیری ۴ تن از اتباع تاجیکستان از سوی اعضای یک باند بینالمللی قاچاق انسان را تشریح کرد.
Baca lebih lajut »