پژوهشگران دانشگاه تهران، فرهنگیان و آزاد اسلامی با هدف طراحی و اعتبارسنجی الگویی برای جذب اعضای هیأت علمی در دانشگاه فرهنگیان، تحقیقاتی انجام دادند.
به گزارش ایسنا، امروزه نیروی انسانی یکی از ارزشمندترین سرمایههای هر سازمان به شمار میرود. در میان این سرمایهها، نقش افرادی که دارای دانش، مهارت و تواناییهای تخصصی هستند، در ارتقای عملکرد و توسعه پایدار سازمانها بسیار برجسته است. در محیطهای دانشگاهی که مأموریت اصلی آنها تولید و اعتلای دانش و تربیت نیروی متخصص است، جذب اعضای هیأت علمی مستعد و متعهد اهمیت ویژهای دارد.
دانشگاهها برای تطبیق با تغییرات سریع و پاسخگویی به نیازهای جامعه، به جذب استادانی نیاز دارند که خلاق، حرفهای و مسئولیتپذیر باشند. بهویژه در دانشگاههایی مانند دانشگاه فرهنگیان که وظیفه تربیت معلمان آینده را برعهده دارند، انتخاب افراد شایسته برای هیأت علمی، نهتنها در کیفیت آموزش بلکه در آینده نسلهای بعدی تأثیرگذار است. با توجه به چالشهای موجود در فرایند جذب اعضای هیأت علمی، از جمله کمبود نیروهای مستعد، عدم تناسب معیارهای جذب با مأموریتهای دانشگاهها، و تأکید بر پر کردن صرف ظرفیتها به جای انتخاب هدفمند، ضرورت پژوهش در این حوزه بیش از پیش احساس میشود. ارائه الگویی که به دانشگاهها در شناسایی، ارزیابی و جذب بهترین استعدادها کمک کند، میتواند کیفیت آموزش عالی کشور را بهبود بخشد و اهداف توسعه علمی و اجتماعی را تحقق بخشد. یونس رومیانی، استادیار ﺑﺨﺶ ﺣﮑﻤﺮاﻧﯽ آﻣﻮزش دانشگاه تهران، با همکاری پژوهشگرانی از دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه آزاد اسلامی، تحقیقی در این زمینه انجام دادهاند. این پژوهش با هدف طراحی و اعتبارسنجی الگویی برای جذب اعضای هیأت علمی در دانشگاه فرهنگیان صورت گرفته است. پژوهشگران تلاش کردهاند تا بر اساس اسناد بالادستی کشور و تحلیل نیازهای خاص این دانشگاه، مدلی جامع و علمی را ارائه دهند که متناسب با مأموریتهای آموزشی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان باشد. در این تحقیق، پژوهشگران ابتدا به بررسی اسناد ملی و سیاستهای کلان آموزشی کشور پرداختند. سپس، در بخش عملی پژوهش، ۱۶۸ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان را به صورت تصادفی انتخاب نمودند. دادهها از طریق تحلیل این اسناد و نظرسنجی از اعضای هیأت علمی جمعآوری شده و در نهایت با استفاده از روشهای علمی، مدل پیشنهادی طراحی و اعتبارسنجی ش
Üniversiteler Üniversite Öğretim Üyeleri Eğitim Politikaları Öğretmen Yetiştirme Akademik Hayatı
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
انتصاب ۴ استاد دانشگاه تهران به عنوان اعضای حقیقی شورای نخبگان بنیاد ملی نخبگاندر احکامی از سوی حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، ۴ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران به عنوان اعضای حقیقی شورای نخبگان بنیاد ملی نخبگان منصوب شدند.
Baca lebih lajut »
انتخاب اساتید دانشگاه صنعتی سهند به عنوان فناوران و پژوهشگران برتر کشوردر بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور دو نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی سهند به عنوان فناور و پژوهشگر برگزیده کشور معرفی شدند.
Baca lebih lajut »
تولید سنگشکن بومی در همدان برای نخستین بار در کشورعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان از تولید سنگشکن برون اندامی با علم بومی در همدان برای نخستین بار در کشور خبر داد.
Baca lebih lajut »
استفاده از ظرفیت پژوهشی اعضای هیأت علمی جوان در دانشگاههای علوم پزشکیمعاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت استفاده از ظرفیت پژوهشی اعضای هیأت علمی جوان در دانشگاه علوم پزشکی تأکید کرد.
Baca lebih lajut »
برگزاری دوره پخت نان سالم در استان قزویندوره پخت نان سالم برای اولین بار در کشور با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و انجمن تغذیه سالم در قزوین برگزار شد.
Baca lebih lajut »
فراخوان مسابقه طراحی المانِ میدان ورودی دانشگاه جامع امام حسین(ع)مرکز علم و فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع) با همکاری اتحادیه انجمنهای علمی معماری، فراخوانی برای طراحی المان ورودی میدان دانشگاه اعلام کرد.
Baca lebih lajut »