مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از افزایش ۳۰۰درصدی درآمدهای نفتی ایران در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: برای افزایش سهم ایران در بازار نفت، تعامل سازنده را جایگزین رقابت بازدارنده کردیم.
به گزارش ایلنا از وزارت نفت، محسن خجستهمهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم میدانست رشد اقتصادی از مسیر افزایش تولید محقق خواهد شد، توضیح داد: با توجه به سهم نفت در اقتصاد ایران، نیمی از رشد اقتصادی کشور در این سه سال مربوط به رشد حاصل از گروه نفت و گاز بوده است.
در سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و اکنون که در سال ۱۴۰۳ هستیم، شاخصهای اقتصادی به ما نشان میدهد این روند، روندی افزایشی و رو به تعالی و رشد بوده است. بنابر اظهارات منابع رسمی کشور ممربوط میشود که در روند افزایش تولید و البته صادرات نفت ایران کاملاً ملموس و قابل مشاهده است. اما دولت سیزدهم در این نقطه متوقف نشد و رشد تولید نفت به افزایش صادرات و درآمدزایی تبدیل و باعث شد درآمد نفتی کشور از سالانه زیر ۱۰ میلیارد دلار، در سال پایانی دولت دوازدهم به حدود ۳۶ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۲ برسد و این درآمد فقط از محل فروش نفت خام و میعانات گازی بهدست آمده است. این اعداد نشاندهنده جهش ۳۰۰درصدی درآمدهای نفتی ایران در دولت سیزدهم است.
بخشی از اقدامها نیز برای تحقق برنامه هفتم توسعه و دستیابی به شاخص رشد اقتصادی ۸درصدی برنامهریزی شده است. در این زمینه در دولت سیزدهم ریلگذاری شده است که در آینده میتواند بسیار کارگشا باشد. ضمن اینکه این دولت درکی درست و عمیق از ژئوپلیتیک منطقه و واقعیتهای بینالمللی داشت و از همین رو، حضور در صحنه بینالمللی، مذاکرات سازنده، ارتباطات بینالمللی و مجامع مهم اقتصادی و سیاسی دنیا در دستور کار قرار گرفت.در دولت سیزدهم از مذاکرهکردن خسته نمیشدیم، اما توان خود را منوط به توان دیگران نکردیم و همزمان کار خود را انجام میدادیم. در کنار آن با محیط بینالمللی هم سازگار بودیم و تلاش میکردیم بتوانیم از ظرفیتهای آن استفاده کنیم.
برای نمونه، یکی از این طرحها، طرح توسعه یکپارچه میدان مشترک آزادگان است تا ظرفیت تولید نفت در این میدان از روزانه ۱۹۰ هزار بشکه کنونی به ۵۵۰ هزار بشکه افزایش یابد. با توجه به مشترکبودن این میدان نفتی، جهش حدود ۲۰۰درصدی برداشت نفت از آن اقدام ارزشمندی است که در بلندمدت تأثیر بسزایی بر درآمدهای نفتی کشور خواهد داشت.
قرارداد بسیاری از این طرحها در دولت سیزدهم امضا شده و در مواردی نیز تولید نفت و گاز را آغاز کردهایم. همه این موارد جزو برنامههایی است که بهعنوان کار ارزشمند زیربنایی در دولت سیزدهم انجام شده است. برای استمرار تولید و جلوگیری از افت فشار در میدان مشترک پارس جنوبی، حفاری ۳۵ حلقه چاه اینفیلد در میدان مشترک پارس جنوبی به چهار شرکت ایرانی واگذار شد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
رشد درآمدهای مالیاتی با مالیاتستانی عادلانه در دولت شهید جمهورتهران- ایرنا- پیشی گرفتن درآمدهای مالیاتی از درآمدهای نفتی یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم بود، امری که با مالیاتستانی عادلانه و بستن گلوگاه های فرار مالیاتی به یادگار ماند.
Baca lebih lajut »
افزایش ۳۰۰ درصدی درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم/ تعامل سازنده به جای رقابت بازدارندهتهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از افزایش ۳۰۰ درصدی درآمدهای نفتی ایران در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: برای افزایش سهم ایران در بازار نفت، تعامل سازنده را جایگزین رقابت بازدارنده کردیم.
Baca lebih lajut »
افزایش درآمدهای نفتی با کاهش ۵۰ درصدی اتلاف انرژییک کارشناس حوزه انرژی گفت: تا ۵۰ درصد میتوان از اتلاف انرژی در کشور جلوگیری کرد و این موضوع ضمن حفظ منابع ارزشمند موجب افزایش درآمدهای حاصل از انرژی در کشور خواهد شد.
Baca lebih lajut »
مالیات و درآمدهای نفتی بیشترین سهم را در منابع درآمدی بودجه داردمدیر گروه بودجه دفتر مطالعات اقتصاد بخش عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی گفت: در نظام منابع درآمدی بودجه، بیشترین سهم مربوط به مالیات و پس از آن درآمدهای نفتی است.
Baca lebih lajut »
افزایش ۱۱ هزار بشکهای تولید نفت ایران از میدان دانانتولید نفت ایران با بهرهبرداری از طرح نگهداشت و افزایش تولید میدان نفتی دانان روزانه بیش از ۱۱ هزار بشکه افزایش یافت.
Baca lebih lajut »
دولت سیزدهم بدون آمریکا دیپلماسی انرژی را معنا کرد/ رشد ۲۷۵ درصدی وصول درآمدهای نفتیتهران- ایرنا- نماینده مجلس شورای اسلامی از رشد ۳۰۰ درصدی صادرات نفت خام و ۲۷۵ درصدی در وصول درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در این دولت استفاده از ظرفیتهای داخلی برای خنثیسازی تحریمها در دستور کار قرار گرفت و توانستیم اقلام راهبردی و مورد نیاز را با استفاده از توان داخلی و دانش بنیانها تامین کنیم.
Baca lebih lajut »