از برنامه افزایش تولید ال‌ان‌جی دست نمی کشیم

Indonesia Berita Berita

از برنامه افزایش تولید ال‌ان‌جی دست نمی کشیم
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 53 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 25%
  • Publisher: 63%

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: روسیه حاضر نیست به دلیل تحریم‌های آمریکا، از برنامه های خود برای افزایش تولید سالانه گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) به ۱۰۰ میلیون تن، دست بکشد.

آمریکا در بسته جدید تحریم‌ها که ماه میلادی جاری اعلام کرد، یک شرکت بزرگ سهیم در توسعه، اداره و مالکیت یک پروژه عظیم در سیبری به نام آرکتیک ال‌ان‌جی ۲ را هدف قرار داد.

روسیه به دنبال افزایش تولید گاز طبیعی مایع همزمان با کاهش صادرات گاز طبیعی از طریق خط لوله به اروپا است که در پی تحریم‌های غربی بر سر حمله نظامی به اوکراین روی داده است. پروژه آرکتیک ال‌ان‌جی ۲، سومین پروژه ال‌ان‌جی بزرگ روسیه است و برای کمک به رشد سهم روسیه در بازار جهانی ال‌ان‌جی از هشت درصد فعلی، به ۲۰ درصد تا سال ۲۰۳۵، طراحی شده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه اظهار کرد: با نزدیک شدن به مهلت تعیین شده برای خاتمه معاملات با آرکتیک ال‌ان‌جی ۲ در ژانویه، دولت بایدن سرگرم همکاری نزدیک با هم پیمانانش در خصوص تحریم‌ها علیه این پروژه است. نواتک که سومین تولیدکننده بزرگ ال‌ان‌جی روسیه است، در این پروژه سهم ۶۰ درصدی دارد و به دنبال آغاز تولید آن تا پایان سال ۲۰۲۳ است.

بر اساس گزارش رویترز، این تحریم‌ها و مهلت تعیین شده برای قطع همکاری، توجه شرکت توتال انرژی فرانسه و کنسرسیوم ژاپن آرکتیک ال‌ان‌جی که شامل شرکت میتسویی و JOGMEC است را برانگیخته است. این شرکت ها هر کدام ۱۰ درصد سهم در این پروژه داشته و نگران تاثیر تحریم‌ها هستند. شرکت ملی نفت چین و شرکت ملی نفت فراساحلی چین هم هر کدام ۱۰ درصد سهم در این پروژه دارند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

اعتراض روزنامه دولت به عدم تصویب افزایش تدریجی مالیات ارزش افزوده؛ هدف نمایندگان مجلس انتخاباتی استاعتراض روزنامه دولت به عدم تصویب افزایش تدریجی مالیات ارزش افزوده؛ هدف نمایندگان مجلس انتخاباتی استروزنامه دولت از حذف بند «افزایش تدریجی مالیات ارزش افزوده» از لایحه برنامه هفتم توسعه گلایه کرده است. به گزارش ایران، نمایندگان مجلس بند (پ) ماده 27 لایحه برنامه هفتم توسعه را حذف کردند. بر اساس این بند، نرخ مالیات بر ارزش افزوده از 9 درصد در سال اول برنامه، هر سال یک واحد درصد افزایش یافته و به 13 درصد در پایان برنامه هفتم افزایش می‌یابد.
Baca lebih lajut »

پیش‌بینی خوش‌بینانه برای صنعت پرچالش خودروپیش‌بینی خوش‌بینانه برای صنعت پرچالش خودروریویان هدف تولید خود را در میان نگرانی‌های گسترده‌تر برای تقاضای خودروهای الکتریکی افزایش می‌دهد.
Baca lebih lajut »

بهره‌برداری از اولین کارخانه تیتانیوم کشور در کهنوج با ظرفیت ۱۳۰ هزار تن کنسانترهبهره‌برداری از اولین کارخانه تیتانیوم کشور در کهنوج با ظرفیت ۱۳۰ هزار تن کنسانترهمعاون وزیر صمت از تولید سالیانه ۱۳۰ هزار تن کنسانتره اکسید تیتانیوم در کارخانه کهنوج خبر داد که بعد از ۲۵ سال وارد چرخه تولید شده است.
Baca lebih lajut »

اعتراض روزنامه دولت به عدم تصویب افزایش تدریجی مالیات ارزش افزودهاعتراض روزنامه دولت به عدم تصویب افزایش تدریجی مالیات ارزش افزودهبه گزارش شبکه شرق، نمایندگان مجلس بند (پ) ماده 27 لایحه برنامه هفتم توسعه را حذف کردند. بر اساس این بند، نرخ مالیات بر ارزش افزوده از 9 درصد در سال اول برنامه، هر سال یک واحد درصد افزایش یافته و به 13 درصد در پایان برنامه هفتم افزایش می‌یابد. قرار بود منابع حاصل از افزایش نرخ مالیات ارزش افزوده، صرف بودجه عمرانی و پروژه‌های زیرساختی کشور شود.
Baca lebih lajut »

آخرین وضعیت کارخانه 'بستنی عسل' در کردستانآخرین وضعیت کارخانه 'بستنی عسل' در کردستانیکی از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم، فعالسازی واحدها و کارخانەهای راکد و نیمەفعال در کشور است؛ زیرا یکی از راه‌های مهار تورم و رشد تولید، تقویت و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی است.
Baca lebih lajut »

افزایش مشوق ماندگاری پزشکان برای مناطق محروم و مرزیافزایش مشوق ماندگاری پزشکان برای مناطق محروم و مرزیمدیرعامل بیمه سلامت ایران از افزایش مشوق ماندگاری پزشکان برای مناطق محروم و مرزی خبر داد.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-26 02:12:45