ارمنستان، دروازه ورود ایران به اوراسیا/ هدف‌گذاری برای تجارت ۳ میلیارد دلاری

Indonesia Berita Berita

ارمنستان، دروازه ورود ایران به اوراسیا/ هدف‌گذاری برای تجارت ۳ میلیارد دلاری
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 66 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 30%
  • Publisher: 63%

ارمنستان به عنوان یکی از معدود مسیرهای ارتباطی ایران با اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، می‌تواند دروازه‌ای برای گسترش تجارت ایران در منطقه باشد و مسئولان دولتی و فعالان بخش خصوصی هم در روزهای اخیر در نشست بزرگ تجاری ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا بر اهمیت گسترش روابط تجاری دو کشور تاکید و برای رسیدن به تجارت ۳ میلیارد دلاری هدف‌گذاری کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران در گزارشی تحت عنوان «ارمنستان؛ بازیگر نوظهور در مسیر تحولات تجاری»، وضعیت اقتصادی ارمنستان را مرور کرده، به بررسی وضعیت تجارت ارمنستان با جهان و همچنین تعاملات تجاری ایران و ارمنستان و فرصت‌های ایران در بازار ارمنستان پرداخته است.

این رشد ناشی از افزایش قابل توجه صادرات ایران به ارمنستان بود که نشان دهنده تقویت روابط اقتصادی و افزایش تقاضا برای کالاها و خدمات ایرانی بود. پس از سال ۲۰۱۷ تجارت دو کشور به دلایل مختلفی از جمله تحریم‌ها، شیوع کووید ۱۹ و نوسانات اقتصادی کاهش یافت و تا سال ۲۰۱۹ روند نزولی را در پیش گرفت، اما از سال، ۲۰۲۰ تجارت میان ایران و ارمنستان علی الخصوص پس از جنگ قره باغ مجدد رشد چشمگیری را تجربه کرد و در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ به اوج جدیدی رسید.

در جایگاه بعدی، «مواد پلاستیکی و اشیاء ساخته شده از این مواد «با ارزشی معادل ۳۷.۴ میلیون دلار و سهم ۱۰ درصدی قرار دارد. این اقلام نشان دهنده نیاز ارمنستان به محصولات پلاستیکی برای مصارف مختلف صنعتی و خانگی است. علاوه بر این، «شیر و محصوالت لبنی، تخم پرندگان، عسل طبیعی و محصولات خوراکی» با سهم ۸ درصدی و ارزشی معادل ۳۰.۱ میلیون دلار، نشان دهنده تقاضای بالا برای محصولات غذایی و کشاورزی از ایران است.

در این میان بر اساس داده‌های منتشر شده توسط ITC، محصولات با بیشترین پتانسیل صادراتی از ایران به ارمنستان شامل میله‌های آهنی یا فولادی تغییر شکل یافته، پسته و پلی اتیلن با وزن مخصوص ۰.۹۴ یا بیشتر به شکل اولیه هستند. ایران همچنین بیشترین ظرفیت عرضه را در زمینه محصولات کفپوش‌های منسوجات دستساز، پسته و خرما دارد. از سوی دیگر، محصولاتی مانند میله‌های آهنی/ فولادی تغییر شکل یافته و آلومینیوم، بیشترین پتانسیل تقاضا را در بازار ارمنستان دارند.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

هدف‌گذاری ۳۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و ترکیههدف‌گذاری ۳۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و ترکیهتبریز- ایرنا- رئیس هیات مدیره انجمن صنعتگران و تجار ایرانی در ترکیه ( ایصیاد) گفت: هدف گذاری برای تجارت ۳۰ میلیارد دلاری بین ایران و ترکیه باید محقق شود.
Baca lebih lajut »

هدف‌گذاری ۳۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و ترکیه محقق نشدهدف‌گذاری ۳۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و ترکیه محقق نشدرئیس هیات مدیره انجمن صنعتگران و تجار ایرانی در ترکیه ( ایصیاد) اعلام کرد: تحقق تجارت ۳۰ میلیارد دلاری ایران و ترکیه محقق نشد چراکه نیازمند تصمیمات جدی است.
Baca lebih lajut »

بروکسل به اوکراین ۴۰ میلیارد دلار وام می‌دهدبروکسل به اوکراین ۴۰ میلیارد دلار وام می‌دهدرئیس کمیسیون اروپا در سفر به کی‌یف از وام ۴۰ میلیارد دلاری برای اوکراین خبر داد.
Baca lebih lajut »

صادرات آبزیان کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه باید به یک میلیارد دلار برسدصادرات آبزیان کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه باید به یک میلیارد دلار برسدرئیس سازمان شیلات از هدفگذاری برای صادرات یک میلیارد دلاری محصولات شیلاتی کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد.
Baca lebih lajut »

ورود خودرو از ارمنستان به ایران تسهیل شدتبریز - ایرنا - معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس از آغاز فرایند صدور مجوز عبور گمرکی برای تسهیل ورود خودروهای کشور ارمنستان به ایران از مرز نوردوز خبر داد.
Baca lebih lajut »

تکمیل واحدهای راکد صنعتی استان زنجان در اولویت استتکمیل واحدهای راکد صنعتی استان زنجان در اولویت استمدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: امسال هدف‌گذاری رشد ۱۰ درصدی را برای صنعت استان در نظر گرفته‌ایم که بایستی ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شود.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 01:31:14