اختلال در کشت پاییزه گندم به دلیل بدهی ۴۰همتی دولت/ کاهش سهمیه سوخت کشاورزان

کالاهای اساسی Berita

اختلال در کشت پاییزه گندم به دلیل بدهی ۴۰همتی دولت/ کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
گندمقاچاق سوختکشت گندم
  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 43 sec. here
  • 6 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 34%
  • Publisher: 53%

رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران ایران گفت: تعلل دولت در پرداخت بدهی ۴۰همتی به گندم‌کاران کشت پاییزه را با اختلال روبه‌رو می‌کند.

تناسبی بین تعداد عمل‌های جراحی و متخصص بیهوشی وجود نداردعطاالله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم ‌کاران ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آخرین وضعیت تسویه‌حساب دولت با گند‌م‌کاران توضیح داد: هر چند به نیمه دوم سال وارد شده‌ایم اما ۲۰درصد از تسویه‌حساب دولت با گندم ‌کاران در نیمه اول سال که رقمی برابر با ۴۰همت است هنوز باقی مانده در حالی که براساس قانون دولت ۷۲ ساعت پس از تحویل گندم باید با گندم ‌کار تسویه حساب کند.

هاشمی خاطرنشان کرد: بدهی ۴۰همتی دولت گندم‌کاران را در کاشت پاییزی در استان‌های سردسیر شمال غرب کشور از قبیل آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، همدان و کرمانشاه با چالش روبه‌رو کرده است، این استان‌ها به دلیل شرایط آب و هوایی محصول خود را دیرتر از دیگر استان‌ها تحویل داده‌اند و فصل کشت پاییزه آنها نیز حدود ۱۵ روز است که آغاز شده اما از آنجا که دولت هنوز با گندم‌کاران این استان‌ها تسویه‌حساب نکرده آنها برای تامین نهاده‌های تولید با مشکل روبه‌رو شده‌اند.

هاشمی در ادامه به کاهش سهیه سوخت کشاورزان اشاره کرد و گفت: ستاد مبارزه با قاچاق سوخت و کالا موضوع قاچاق سوخت را به کشاورزان ارتباط داده و آنها را به قاچاق سوخت متهم کرده است در صورتی که کشاورز قاچاقچی نیست. این ستاد، سهمیه سوخت کشاورزان را با استناد به احتمال قاچاق به دست آنها ۱۵ درصد تا ۴۰درصد کاهش داده و این امر سبب می‌شود هزینه تولید گندم‌کاران افزایش یابد.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

ilnanews /  🏆 10. in İR

گندم قاچاق سوخت کشت گندم گندم کاران

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

کشت پاییزه و پریشان‌حالی کشاورزان خراسان شمالی به‌دلیل کافی نبودن سوختکشت پاییزه و پریشان‌حالی کشاورزان خراسان شمالی به‌دلیل کافی نبودن سوختعده‌ای از کشاورزان از ناکافی بودن سهمیه سوخت ادوات کشاورزی برای کشت محصولات پاییزه گلایه کردند.
Baca lebih lajut »

بحران کمبود ‌سوخت‌ کشاورزان خوزستانی در فصل کشت پاییزهبحران کمبود ‌سوخت‌ کشاورزان خوزستانی در فصل کشت پاییزهرییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان از بحران کمبود سوخت گازوئیل و ایجاد چالش برای کشاورزان خوزستانی در فصل کشت پاییزه خبر داد.
Baca lebih lajut »

آغاز کشت پاییزه در ۵۶۰ هزار هکتار از کشتزارهای گلستانآغاز کشت پاییزه در ۵۶۰ هزار هکتار از کشتزارهای گلستانگرگان- ایرنا- کشت پاییزه محصولات کشاورزی در نزدیک به ۵۶۰ هزار هکتاراز زمین‌های استان گلستان با اولویت گندم و دانه روغنی کلزا آغاز شد.
Baca lebih lajut »

آمادگی کشاورزان خراسان رضوی برای انجام کشت پاییزه در سطح ۳۵۰ هزار هکتارآمادگی کشاورزان خراسان رضوی برای انجام کشت پاییزه در سطح ۳۵۰ هزار هکتارمعاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از آمادگی کشاورزان این استان برای کشت جدید پاییزه در سطح ۳۵۰ هزار هکتار خبر داد.
Baca lebih lajut »

آمادگی کشاورزان خراسان شمالی برای انجام کشت پاییزه در سطح بیش از ۲۲۰ هزار هکتارآمادگی کشاورزان خراسان شمالی برای انجام کشت پاییزه در سطح بیش از ۲۲۰ هزار هکتارمدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از آمادگی کشاورزان این استان برای کشت جدید پاییزه در سطح بیش از ۲۲۰ هزار هکتار خبر داد.
Baca lebih lajut »

عسکری: تلاش برای تامین اعتبار قیمت خرید گندم در بودجه سال ۱۴۰۴عسکری: تلاش برای تامین اعتبار قیمت خرید گندم در بودجه سال ۱۴۰۴محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، در گردهمایی آغاز کشت پاییزه استان فارس، گفت که تلاش می‌شود تا قیمت خرید گندم در بودجه سال ۱۴۰۴ و حوزه‌های مرتبط تامین اعتبار شود و دغدغه پرداخت مطالبات کشاورزان نداشته باشیم. وی از تلاش‌های صورت گرفته در شورای قیمت‌گذاری برای تعیین نرخ گندم در سال گذشته ابراز خرسندی کرد و افزود: امروز تولیدکنندگان و کشاورزان بالغ ۱۲ میلیون تن گندم در کشور تولید کردند و در این زمینه به خودکفایی رسیده‌ایم.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 02:44:21