وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید به احیای خانه المپیادیها بعد از ۱۳ سال، از کسب۳۰ مدال طلای المپیادهای علمی جهانی در ۲ سال اول دولت سیزدهم خبر داد و گفت: ساخت و تجهیز ساختمان باشگاه دانشپژوهان جوان، ایجاد تشکیلات اداری و احیای ردیف بودجه این سازمان در دولت سیزدهم با نگاه ویژه رئیس جمهور شهید، ۱۳ سال پس از انحلال مجدد برقرار شد.
به گزارش ایسنا، رضامراد صحرایی در صفحه ویراستیاش نوشت: همین چند سال قبل بود که مقام معظم رهبری در واکنش به یک گزارش در مورد المپیادهای دانش آموزی فرمودند «جایگاه کشور در المپیادها هم بایستی پیش برود که حالا ایشان گفتند که مثل گذشته است؛ مثل کدام گذشته؟ چون در این سالهای اخیر خیلی برجسته نبوده؛ اگر چنانچه مثل این سالها باشد، این تعریف نیست؛ اگر مثل سالهای قبل باشد که آن وقت خب هم تعداد مدالها، هم رنگ مدالها خیلی برجستهتر بود، آن البته خوب است.
وی در ادامه نوشته است: و اما... در سال ۱۳۹۸شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرد تا در عرض ۶ ماه باشگاه دانشپژوهان جوان به عنوان یک سازمان مستقل تاسیس و اداره شود. ولی متاسفانه این مسئله پس از گذشت بیش از ۲ سال مسکوت ماند، که در دولت شهید جمهور در اسفندماه ۱۴۰۰ اساسنامه باشگاه دانشپژوهان جوان به عنوان یک سازمان مستقل تصویب و پس از چند ماه توسط رئیس جمهور شهید ابلاغ شد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طی ۲ سال ابتدایی استقلال باشگاه، نتایج ایران در المپیادهای جهانی رشد چشمگیری داشت که منجر به کسب ۳۰ نشان طلا در عرض تنها ۲ سال شد نوشت: در حالی که در دولت دوازدهم مجموعا ۲۶ مدال طلا آن هم در طول ۴ سال کسب شد. صحرائی همچنین با تاکید بر اینکه ساخت و تجهیز ساختمان باشگاه دانشپژوهان جوان، ایجاد تشکیلات اداری و احیاء ردیف بودجه این سازمان در دولت سیزدهم با نگاه ویژه رئیس جمهور شهید، ۱۳ سال پس از انحلال مجدد برقرار شد آورده است: همچنین از جمله فعالیتهای مهم دیگر در موضوع ارتقای کیفیت آموزش میتوان به توسعه و راهاندازی ۲۳ پژوهشسرا دانشآموزی برای اولین بار، توسعه ۵ باب مراکز نوآوری و کارآفرینی و ایجاد شبکه کارآفرینان مدرسه در ۳۲ استان کشور و همچنین ایجاد قریب ۱۰۰ رشته محل به صورت وابسته / جوار...
وی در ادامه آورده است: از دیگر موارد میتوان به آموزش بیش از ۱۹۶۰۰۰ آموزگار دوره ابتدایی در ۸۱۱۹ حلقه علمی-آموزشی آموزگاران، تربیت مدرسان استانی و منطقهای در ۸ عنوان درسی-آموزشی،رویکردهای نوین تکنولوژی آموزشی با تاکید بر یادگیری الکترونیکی، شناسایی بیش از ۶۵۹۷هزار نفر دانش آموز در پایه های چهارم، پنجم و ششم ابتدایی و تکمیل نمون مربوط و بارگذاری در سامانه سیدا و به منظور معرفی به بنیاد ملی نخبگان به عنوان دانش آموزان دارای استعداد برتر در قالب طرح شهاب، برگزاری کارسوقهای فراگیر برای دانش...
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
۳۰۴ واحد راکد صنعتی و معدنی در آذربایجانغربی در دولت سیزدهم احیا شدسرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی از احیای ۳۰۴ واحد صنعتی و معدنی در طول استقرار دولت سیزدهم در استان خبرداد.
Baca lebih lajut »
در دولت سیزدهم دسترسی مردم به مدیران آسان بود و این ویژگی باید صیانت شودسخنگوی هیات دولت گفت: در دولت سیزدهم دسترسی مردم به عموم مدیران آسان بود و این راه به عنوان یک ویژگی دولت سیزدهم باید تداوم داشته باشد و از آن صیانت شود.
Baca lebih lajut »
مساحت فعلی دریاچه ارومیه ۲ هزار و ۱۷۱ کیلومتر استمدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجانغربی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در راستای احیای دریاچه ارومیه ۲ میلیارد و ۹۲ میلیون متر مکعب آب به سمت دریاچه رهاسازی شد.
Baca lebih lajut »
پروژههای سرمایه گذاری خارجی خراسان جنوبی به ۳۱ مورد رسیدبیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: پروژههای دارای مجوز سرمایه گذاری خارجی استان از ۱۳ مورد در ابتدای دولت سیزدهم به ۳۱ پروژه در سال جاری رسیده است.
Baca lebih lajut »
تقدیم اولین مدال طلای جهانی پارادوومیدانی به رئیس جمهور شهیدتهران- ایرنا- ملیپوش پرتاب وزنه کشورمان پس از کسب اولین مدال طلای مسابقات جهانی نمایندگان ایران در مسابقات قهرمانی جهان، آن را به رئیس جمهور شهید تقدیم کرد.
Baca lebih lajut »
دولت سیزدهم از طرحهای گلخانهای حمایت میکندوزیر جهاد کشاورزی در سفر هیات دولت به مازندران در بازدید از گلخانه روستای وازیک شهرستان محمودآباد قرار گرفت و گفت: دولت سیزدهم از طرحهای گلخانهای حمایت میکند.
Baca lebih lajut »