آیا مطالبه‌گری در انجمن‌های علمی دانشجویی نتیجه‌بخش است؟

Indonesia Berita Berita

آیا مطالبه‌گری در انجمن‌های علمی دانشجویی نتیجه‌بخش است؟
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 35 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 17%
  • Publisher: 63%

بسیاری از دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود این سوال را مطرح می‌کنند که آیا مطالبه‌گری در تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی سودمند هستند و به نتیجه می‌رسد؟

به گزارش ایسنا، اولین فراخوان مطالبه‌گری و جمع‌آوری امضاء برای بازگشت عنوان رشتهٔ علوم سیاسی و روابط بین‌الملل به دفترچه‌های آزمون‌های استخدامی دولتی توسط اتحادیه انجمن‌های علمی علوم سیاسی ایران، اجرا و پس از آن چندین فراخوان توسط سایر افراد در کارزار، پلتفرم مستقل جمع‌آوری امضاء، اعلام شد. در همهٔ این فراخوان‌ها به توانایی و سواد سیاسی دانش‌آموختگان علوم سیاسی تأکید و ضرورت استخدام آنان در دستگاه‌های اجرایی یادآوری شده بود.

ایسنا در همین راستا، با توجه به مطالبه‌گری جدی اتحادیه انجمن‌های علمی علوم سیاسی و دانشجویان علوم سیاسی ایران در خصوص بازگشت عنوان این رشته به آزمون‌های استخدامی، بر آن شد که با دبیر این اتحادیه گفت‌وگو کرده و نتایج این مطالبه‌گری را جویا شود. دبیرکل اتحادیه انجمن‌های علمی علوم سیاسی ایران، بخش دیگری از معضل اشتغال را در این دانست که فارغ‌التحصیلان علوم سیاسی، غیر از مدرک دانشگاهی مهارت دیگری ندارند و افزود: دانستن فن بیان، زبان خارجی، زبان بدن، پروتکل‌ها دیپلماتیک، روش پژوهش تخصصی، آشنایی با نرم‌افزارهای آماری و ... به دانش‌آموختگان علوم سیاسی در یافتن شغل مناسب کمک خواهد کرد. به همین دلیل بر آن شدیم که کارگروه توانمندسازی دانشجویان علوم سیاسی ایران را تأسیس کنیم.

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

وزیر علوم: در تدوین برنامه‌های تحول دانشگاه‌ها از نظرات تشکل‌های دانشجویی استقبال می‌کنیمتهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای تدوین و اصلاح برنامه‌های تحولی در دانشگاه‌ها، از نظرات تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌های علمی استقبال می‌کنیم.
Baca lebih lajut »

وجه پدیدار شناسی جهاد تبیین، رویکرد دانشگاه قم در برگزاری همایش‌هاوجه پدیدار شناسی جهاد تبیین، رویکرد دانشگاه قم در برگزاری همایش‌هامسئول امور همایش‌ها و نشست‌های علمی- پژوهشی، گفت: وجه پدیدار شناسی جهاد تبیین در عرصه علمی و برندسازی رشته‌های مغفول رویکرد دانشگاه قم در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی است.
Baca lebih lajut »

درخشش دانشجویان دانشگاه شیراز در المپیاد علمی دانشجویی کشوردرخشش دانشجویان دانشگاه شیراز در المپیاد علمی دانشجویی کشوردانشجویان دانشگاه شیراز در بیست‌ونهمین المپیاد علمی دانشجویی (سال ۱۴۰۳) کشور، موفق به کسب ۲مدال طلا، ۱مدال نقره و ۱۵رتبه، در دوازده رشته شدند.
Baca lebih lajut »

شرایط و ضوابط ثبت‌نام در آزمون ارشد ۱۴۰۴ اعلام شدشرایط و ضوابط ثبت‌نام در آزمون ارشد ۱۴۰۴ اعلام شدهمزمان با آغاز ثبت نام در آزمون کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ و سی‌امین دوره المپیاد علمی - دانشجویی کشور، شرایط، ضوابط و جزئیات شرکت در این آزمون اعلام شد.
Baca lebih lajut »

جشنواره انار ساوه با چهار نشست تخصصی در حوزه این محصول میزبان پژوهشگران استساوه - ایرنا - دبیر کمیته علمی سومین جشنواره ملی انار ساوه گفت: این جشنواره در بخش رویدادی با چهار نشست تخصصی، علمی و پژوهشی در حوزه این محصول میزبان پژوهشگران است.
Baca lebih lajut »

اعطای نهمین دوره جایزه سرآمدان علمی با رویکرد مرجعیت علمیاعطای نهمین دوره جایزه سرآمدان علمی با رویکرد مرجعیت علمیرئیس بنیاد ملی علم ایران، گفت: مرجعیت علمی رویکرد اصلی نهمین دوره جایزه سرآمدان علمی است؛ از این رو افرادی که در این حوزه نقش آفرینی کرده‌اند در این مراسم تقدیر می‌شوند.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-24 12:41:20