آیا جایگاه جمهوری اسلامی در شورای حقوق بشر سازمان ملل تغییر می‌کند؟

Indonesia Berita Berita

آیا جایگاه جمهوری اسلامی در شورای حقوق بشر سازمان ملل تغییر می‌کند؟
Indonesia Berita Terbaru,Indonesia Berita utama
  • 📰 IranIntl
  • ⏱ Reading Time:
  • 73 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 33%
  • Publisher: 63%

روزهای آخر اسفند سال گذشته، شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد جلساتی در ژنو برگزار کرد که گامی مهم در راستای تقویت چشم‌انداز مواجهه مقامات جمهوری اسلامی با اتهامات جنایی بود. آیا رویدادهای اخیر، جایگاه حکومت ایران را در این شورا تغییر می‌دهد؟

روزهای آخر اسفند سال گذشته، شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد جلساتی در ژنو برگزار کرد که گامی مهم در راستای تقویت چشم‌انداز مواجهه مقامات جمهوری اسلامی با اتهامات جنایی بود.۴۰۰ صفحه‌ای هیات حقیقت‌یاب درباره ایران، مسیر را برای تشکیل دادگاه‌های بین‌المللی و استفاده هر چه بیشتر از صلاحیت بین‌المللی باز کرده ‌است.این مسیر، راهی دراز و پرپیچ و خم است چرا که در سازمان ملل هیچ روندی سریع پیش نمی‌رود.

همان‌طور که یکی از فعالان گفت: «تهدید به پیگرد قانونی برای شکنجه‌گران و عوامل آن‌ها نگران‌کننده‌تر از اعمال تحریم‌هاست.»جمهوری اسلامی ایران از زمان آغاز به کار ماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران در سال ۲۰۱۱ همواره از به رسمیت شناختن آن امتناع کرده‌ است. بنابراین، از نظر سمیه کریم‌دوست، معاون نمایندگی جمهوری اسلامی، جاوید رحمان صرفا یک «کاتب» انگلیسی برای حملات غرب به ایران است.، رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه جمهوری اسلامی، پاسخ خود را به گزارش هیات حقیقت‌یاب، با نام بردن از آلمان آغاز کرد.

خارج از سالن «حقوق بشر و اتحاد تمدن‌ها»، جایی که خبرنگاران و رسانه‌های مختلف گزارش‌های زنده خود را تهیه می‌کنند، هیات نمایندگی جمهوری اسلامی یک بنر بزرگ با تصویر پرچم در اهتزاز جمهوری اسلامی ایران بر فراز ساختمان ملل‌متحد کنار شعار «ایران، ۱۰۰ سال چندجانبه‌گرایی» نصب کرده ‌بود. آنچه پس از این نشست اتفاق خواهد ‌افتاد بستگی به رای‌گیری در مورد تمدید ماموریت‌ گزارشگر ویژه و هیات حقیقت‌یاب دارد که در روزهای چهارم و پنجم آوریل، در پایان پنجاهمین جلسه کمیسیون حقوق بشر برگزار خواهد ‌شد.

اگر ماموریت گزارشگر ويژه تمدید شود، یک نامزد جدید در ماه ژوییه از سوی سازمان ملل انتخاب و مورد رای‌گیری قرار خواهد ‌گرفت.او گفت: «شما شدت بحران حقوق بشر در ایران را می‌بینید که نیازمند یک مکانیسم خبررسانی کارآمد برای برجسته کردن این‌ اتفاقات برای مردم ایران است. من دوست دارم جانشینم بتواند به ایران دسترسی داشته ‌باشد. درخواستی که مقامات جمهوری اسلامی در مورد من از قبولش سر باز زدند.»

Berita ini telah kami rangkum agar Anda dapat membacanya dengan cepat. Jika Anda tertarik dengan beritanya, Anda dapat membaca teks lengkapnya di sini. Baca lebih lajut:

IranIntl /  🏆 3. in İR

Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama

Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.

همزمان با روز جهانی زن، گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل از «نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت» در ایران...همزمان با روز جهانی زن، گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل از «نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت» در ایران...گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل از نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت جمهوری اسلامی
Baca lebih lajut »

۴۳ نهاد حقوق بشری خواستار تمدید مأموریت کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره ایران شدند۴۳ نهاد حقوق بشری خواستار تمدید مأموریت کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره ایران شدند۴۳ سازمان حقوق بشری از دولت‌های عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل خواسته‌اند تا مأموریت گزارشگر ویژهٔ حقوق بشر سازمان ملل و همچنین کمیته حقیقت‌یاب این سازمان درباره ایران، تمدید شود
Baca lebih lajut »

ایران هیات سیاسی حقیقت‌یاب را به رسمیت نمی‌شناسدایران هیات سیاسی حقیقت‌یاب را به رسمیت نمی‌شناسددبیر ستاد حقوق بشر گفت که جمهوری اسلامی ایران هیات به‌ اصطلاح حقیقت‌یاب را که در یک فرآیند سیاسی از سوی شورای حقوق بشر ایجاد شد به رسمیت نمی‌شناسد.
Baca lebih lajut »

هیات «به اصطلاح حقیقت‌یاب» را به رسمیت نمی‌شناسیمهیات «به اصطلاح حقیقت‌یاب» را به رسمیت نمی‌شناسیمبه گزارش شبکه شرق، دبیر ستاد حقوق بشر گفت که جمهوری اسلامی ایران، هیات به‌اصطلاح حقیقت‌یاب را که در یک فرآیند سیاسی از سوی شورای حقوق بشر ایجاد شد، به رسمیت نمی‌شناسد.
Baca lebih lajut »

سفیر آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل، اقدامات «ظالمانه» رژیم ایران علیه شهروندان خود را محکوم کردسفیر آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل، اقدامات «ظالمانه» رژیم ایران علیه شهروندان خود را محکوم کردمیشل تیلور، سفیر آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، به انتشار نخستین گزارش کمیته حقیقت‌یاب این سازمان درباره «تبعیض نهادینه شده علیه زنان و دختران» در ایران واکنش نشان داد.
Baca lebih lajut »

درخواست ایران برای خروج فوری نظامیان خارجی از سوریهدرخواست ایران برای خروج فوری نظامیان خارجی از سوریهسفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری همه نیروهای خارجی ناخوانده از سوریه تکرار می‌کند.
Baca lebih lajut »



Render Time: 2025-02-25 12:49:14