دو مطالعه جدید نشان میدهند که سیستم ایمنی ناکارآمد که به بافتهای خود بیمار حمله میکند ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی چالشبرانگیز پس از ابتلا به کووید-۱۹ و سایر ویروسها شود.
به گزارش ایسنا، دو گروه از دانشمندان در تلاش برای توضیح علائم کووید طولانی، یک مظنون که آنتی بادیهای موجود در خون هستند که بافتهای خود بیمار را هدف قرار میدهند را مورد بررسی قرار دادند.
دانیلو بوونسنسو، پزشک بیماریهای عفونی اطفال میگوید: این شواهد محکمی است که نشان میدهد کووید طولانی یک اختلال با واسطه ایمنی است و احتمالا این در مورد سایر سندرمهای پس از ویروسی نیز صدق میکند. اتوآنتیبادیها مدتهاست که در کووید طولانی مورد توجه قرار گرفتهاند و مطالعات مختلف وجود آنها را در خون بیماران ثابت کردهاند. اما نقش آنها در این سندرم مبهم بوده است، تا حدی به این دلیل که انواع مختلفی از آنها در بیماران ظاهر میشود. اتوآنتی بادی در افراد سالم نیز رایج است و میتوانند ظاهر شوند و بعد از عفونت محو شوند. پیتر برودین ایمونولوژیست در موسسه کارولینسکا میگوید: هر زمان که سیستم ایمنی خود را تحریک کنید، اتوآنتی بادیها ممکن است ایجاد شوند.
محققان به چالش مداوم در تحقیقات کووید طولانی توجه داشتند. تنوع زیادی در نوع و شدت علائم که میتواند شامل مه مغزی، سردرد و خستگی شدید پس از فعالیت باشد، وجود دارد. دانشمندان و پزشکان به طور فزایندهای بر این باورند که احتمالا دلایل متعددی برای این سندرم وجود دارد، شاید حتی عوامل متعددی برای علائم مختلف در یک فرد وجود داشته باشد.
این گروه در یک پیش چاپ در مجله bioRxiv گزارش دادند که موشهایی که زیرگروههای التهاب عصبی و اینترفرون به آنها تزریق شده بود، حساسیت شدیدی نسبت به درد نشان دادند که به طور خاص برای گروه اینترفرون به سرعت شروع شد. ایوازاکی و گروهش بیماران کووید طولانی را با علائم عصبی قابل توجهی از جمله مه مغزی، سردرد، از دست دادن حافظه و سرگیجه مورد مطالعه قرار دادند. بسیاری نیز درد مزمن را گزارش کردند. موشهایی که از این بیماران و افراد سالم ایمونوگلوبین دریافت کردند، مورد آزمایش قرار گرفتند. آزمایشهای اضطراب، هماهنگی حرکتی، فشار خون و ضربان قلب هیچ تفاوتی بین دو گروه نشان نداد.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
تلسکوپ فضایی هابل به تدریج بازنشسته میشودتلسکوپ فضایی هابل که از زمان پرتاب به فضا و قرار گرفتن در مدار در سال ۱۹۹۰ انقلابی در علم نجوم ایجاد کرد، به تدریج بازنشسته خواهد شد.
Baca lebih lajut »
آگاهیبخشی جامعه برای شناسایی علایم اولیه اُتیسم ضروری استیک متخصص روانشناسی کودکان استثنایی گفت: اتیسم یک اختلال چند وجهی است که آگاهی بخشی به همه سطوح جامعه در مورد شناسایی زودهنگام علائم اولیه و شرایط مبتلایان آن ضروری است.
Baca lebih lajut »
ورزش تنها راه برای به تعویق انداختن علائم پیرییک فیزیولوژیست ورزشی گفت: ورزش با بالابردن آمادگی جسمانی، ایجاد حس شادی و تاثیرات روانی مثبت تنها راه به تعویق انداختن علائم پیری در افراد است.
Baca lebih lajut »
توضیح مترو درباره دودگرفتگی در ایستگاه متروی شهدای هفتم تیربه گزارش شبکه شرق، ظهر امروز، اشکال در مقاومت سقفی یکی از قطارهای قدیمی مترو در خط ۱ باعث دودگرفتگی در ایستگاه شهدای هفتم تیر شد.
Baca lebih lajut »
مرگ یک کارگر و مصدومیت یک آتشنشان بر اثر گازگرفتگی در عمق چاهگازگرفتگی باعث مرگ یک کارگر در عمق چاهی در شهر تاریخی مالین استان خراسان رضوی شد.
Baca lebih lajut »
مرگ یک کارگر ماهیگیر بر اثر برق گرفتگیبرق گرفتگی باعث مرگ یک کارگر ماهیگیر در شهرستان ایوان در استان ایلام شد.
Baca lebih lajut »