امام جمعه موقت شیراز دو شاخصه خانواده متعالی در سبک زندگی حضرت زهرا(س)، آخرتگرایی و معنویتگرایی عنوان کرد.
حجتالاسلام والمسلمین حسن قانع امروز، ۲۴ آذرماه در خطبههای نماز جمعه شیراز با اشاره به جایگاه خانواده افزود: در فرمایشات مقام معظم رهبری خانواده به عنوان یک سنت الهی مطرح است و این از عجیبترین تعابیری است که میتوان درباره نهاد مقدس خانواده یافت و پیدا کرد. اگر نهاد مقدس خانواده یک سنت الهی است مثل سایر سنتهایی که ما در قرآن کریم با آن مواجه هستیم، باید ابعاد و ارکان این سنت را بشناسیم و مورد بررسی قرار دهیم.
امام جمعه موقت شیراز اظهار کرد: در ادامه آیه نور میفرماید نور هدایت الهی در خانه و خانواده تجلی پیدا میکند و خانواده بستر هدایت الهی میشود. این ظرفیت بناست که در بستر خانه و خانواده اثر هدایتگری خود را شروع کند لذا خانه و خانواده تعین میدهد نورانیت هدایت حضرت زهرا را و اگر این هدایت بخواهد اثر خود را داشته باشد حتما باید در بستر خانه و خانواده باشد. این دو آیه بیانگر تاثیرات شگرف هدایتگری حضرت زهرا است که از دامن این نور مقدس ائمه ما ظاهر میشوند و هدایت انسانها را به دست میگیرند.
وی با بیان اینکه این تعابیر جانسوزتر از روضههایی است که ما برای حضرت میخوانیم، گفت: باید بررسی کنیم این شاخصه مهم خانواده متعالی در زندگی ما جریان دارد؟ چقدر سنت خانواده را براساس این مسئله آخرتگرایی و بیتوجهی به امور مادی و تجملات تحقق بخشیدیم و ساماندهی کردیم؟ قانع همچنین به در پیشرو بودن روز پژوهش و وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: محور حوزه و دانشگاه شهید مفتح بودند که مقام معظم رهبری فرمودند شهید مفتح معتقد به مبارزه بود اما مبارزه برای گسترش فکر اسلامی و مبارزه برای پیدا کردن مفاهیم جدید در اسلام که این هم یک نوع مبارزه است و رهبری میفرمایند یکی از دشوارترین مبارزهها همین موضوع است، مبارزه برای گسترش فکر و مفاهیم ارزشی اسلامی در بستر حوزه، جامعه و دانشگاه.
امام جمعه موقت شیراز ادامه داد: چند نکته را رهبری به این عزیزان تذکر دادهاند، موضوع بسیار مهم تولید محتوا و ایجاد موضع فعال و مبتکرانه در قبال آرایش جنگی دشمن. آسیبپذیری ما در سال گذشته در اغتشاشات از این ناحیه بود و در اتفاقات و در حوادث مهم پیش روی انقلاب ممکن است آسیبپذیر باشیم.
Indonesia Berita Terbaru, Indonesia Berita utama
Similar News:Anda juga dapat membaca berita serupa dengan ini yang kami kumpulkan dari sumber berita lain.
خورشیدی: مگر چقدر میگیرم که فحش ناموس بخورم؟/ آقای فکری ۲ سال پشت سر شما حرف است!داور دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و هوادار گفت: به دلیل اظهارات محمود فکری در فضای مجازی مورد هجمه و فحاشی قرار گرفته است.
Baca lebih lajut »
زندگی یعنی اندیشه نوزندگی یعنی اندیشه نو یادداشتی به قلم حسین ناصری نهمین کنگره (همایش) انجمن روانشناسی ایران در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته گذشته به دور از هیاهوی رسانهای و فضای مجازی برگزار شد. این کنگره که «تأکید بر روانشناسی و مسائل اجتماعی» را در دستور کار قرار داده بود، بهنوعی متفاوتترین همایش در تاریخ این انجمن محسوب میشود؛ چراکه برای اولینبار با ارائه تبیینهای مبتنی بر نظریه و شواهد و بهرهبردن از جامعهشناسان، به علتها و پیامدهای افزایش آمار اختلالات روانشناختی پرداخت.
Baca lebih lajut »
جزئیات توزیع شیر در مدارس ابتدایی/ بازگشت شیر دانشآموزی پس از ۱۰ سال با دستور رئیسجمهورمعاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: قرار است در مدارس ابتدایی دولتی که دارای حدود هشت میلیون دانش آموز است، در هر هفته دو وعده شیر توزیع شود.
Baca lebih lajut »
ناگفتهها درباره اتباع خارجی؛ از ثبت بیومتریک تا طرد غیرمجازهارئیس سازمان ملی مهاجرت به ابهامات و شبهات مطرح شده در فضای رسانهای و افکار عمومی در خصوص اتباع خارجی حاضر در ایران به ویژه افغانستانی تبارها پاسخ داد.
Baca lebih lajut »
نسلکشی غزه، واکنشهای دیرهنگام و بیانیههای بیقوارهنسلکشی غزه، واکنشهای دیرهنگام و بیانیههای بیقواره یادداشتی به قلم محمد عطایی اولین نسلکشی تاریخ که به طور زنده از رسانهها و شبکههای اجتماعی پخش میشود، در دو ماه گذشته در برابر چشمانمان رقم خورده است. تعداد قربانیان حمله اسرائیل به غزه تا امروز بیش از دو برابر قربانیان نسلکشی سربرنیتسا در بوسنی و هرزگوین است؛ زمانی که در سال 1995 ارتش صربستان بیش از هشت هزار بوسنیایی را سلاخی کرد. توفانی از واکنشها در سراسر جهان برخاست.
Baca lebih lajut »
چین در توقف جنایات جنگی اسرائیل در غزه نقش بیشتری ایفا کندبه گزارش ایلنا، آیت الله آملی لاریجانی دراین دیدار با اشاره به روابط دیرینه و استراتژیک دو کشور ایران و چین، گفت: پس از فروپاشی شوروی، آمریکا دنبال حاکم کردن نظمی جدید در جهان بود تا ارزش های آمریکایی را در جهان ترویج و بر کشورها تسلط یابد و امروز خوشبختانه نظمی در جهان در حال شکل گیری است که قدرت از دست آمریکا و غرب خارج و در حال انتقال قدرت به...
Baca lebih lajut »